Hem NYHETER Poly lanserar högtalartelefoner med proffsljud för hem och kontor

Poly lanserar högtalartelefoner med proffsljud för hem och kontor

Publicerat av: Redaktionen

Poly presenterar idag Poly Sync, en ny serie smarta USB- och Bluetooth-högtalartelefoner.

Poly lanserar högtalartelefoner med proffsljud för hem och kontor 2

Poly lanserar högtalartelefoner med proffsljud för hem och kontor

De blir bland de första att få Zoom-certifiering och lanseras på Zoommässan Zoomtopia 2020 i dag. Poly Sync använder en patenterad mikrofonteknik för att följa talaren och stänga ute buller och brus.

Poly Sync 20, Poly Sync 40 och Poly Sync 60 är utformade för att möta dagens behov av att kunna arbeta varifrån som helst – oavsett om det är från hemmet, från en distansarbetsplats eller från ett konferensrum på kontoret. Poly Sync kan anslutas med USB eller Bluetooth, och de har intelligenta mikrofoner som enkelt kan upptäcka röster i ett helt rum för att kunna leverera en klar och krispig ljudkvalitet för både arbete och nöje. Mikrofonerna används också för röststyrning, och den har stöd för både Apples Siri och Googles röstassistent.

– Poly Sync-serien är en ny generation av smarta högtalartelefoner som är perfekta för att arbeta eller lyssna på musik var som helst. Den innebär en helt ny definition av begreppet högtalartelefon. Det här är inte bara ytterligare en högtalarpuck, utan den här serien är elegant, sofistikerad och smart, säger Christine Roberts, chef för professionella headset och högtalartelefoner på Poly.

Poly är den största hårdvaruleverantören för Zoom, och Poly Sync 20 är en av de första enheterna som får Zooms certifiering för personliga USB-högtalartelefoner.

– Vi är väldigt glada över att kunna ge Poly Sync 20 erkännandet som en av de första högtalartelefonerna med Zooms certifiering för personliga USB-högtalartelefoner. Poly fortsätter att vara banbrytande med sin portfölj av Zoom-certifierade enheter och vi vet att Poly Sync 20 har mycket att tillföra i dagens föränderliga arbetsförhållanden, säger Oded Gal, chef för produkthantering på Zoom.

Poly Sync 20 och Poly Sync 20+ – högtalartelefon och smartphoneladdare i ett

Poly Sync 20 och Poly Sync 20+ är idealiska lösningar för dagens hybrida arbetsmiljöer, med utmärkt ljudkvalitet och tredubbla mikrofoner. Enheten är en tre-i-ett-lösning med personlig högtalartelefon, portabel musikhögtalare och smartphone-laddare. Med en kompakt, elegant design och fodral passar den perfekt för användare på språng. Avancerade algoritmer för digital signalbehandling gör att båda sidor av samtalet hörs tydligt samtidigt, och en av knapparna på högtalaren är programmerbar så att användaren själv kan välja funktion, som att spela upp eller pausa musik eller aktivera röstassistenten. Poly Sync 20+ kommer också med en BT600-dongel för ännu stabilare Bluetooth-anslutning.

Poly Sync 40 – kan parkopplas för större rum

Poly Sync 40 har större ljudkapacitet än Sync 20, med mikrofoner med längre räckvidd, tillsammans med den praktiska laddningsfunktionen för smartphones för att underlätta dagens hybridarbete. Två enheter kan kopplas ihop trådlöst för att anpassa sig till och utöka räckvidden i olika stora konferensrum. Sync 40 har upp till 20 timmars samtalstid på batteri och automatisk frånkoppling för Bluetooth gör att det är möjligt att snabbt koppla bort Bluetooth-enheten efter ett möte.

Poly Sync 60 – för stora rum och med möjlighet till videoanslutning

Poly Sync 60, den största högtalartelefonen i Sync-familjen, kombinerar alla funktioner från Sync 20 och Sync 40 men är utformad för större mötesutrymmen och konferensrum. Med sex mikrofoner och intelligenta LED-funktioner kan enheten automatiskt följa röster i mötesrummet och anpassa sig så att konversationen blir klar och tydlig för dem i andra änden av samtalet. Med två stora inbyggda högtalare fyller Sync 60 enkelt rummet med rikt, kristallklart ljud. För att få en komplett ljud- och bilduppkoppling kan en USB-videokamera anslutas direkt till högtalartelefonen.

Sync-serien erbjuder lösningar för alla olika typer av arbetsmiljöer, men den underlättar också för IT-avdelningen genom möjligheten att överblicka företagets alla enheter, optimera användningen och fjärrhantera enheterna. Denna tjänst säljs separat.

Tillgänglighet

  • Poly Sync 20 släpps i november 2020
  • Poly Sync 40 släpps i januari 2021
  • Poly Sync 60 släpps i början av 2021

 

Relaterade Artiklar