Hem NYHETER Flying Tiger Copenhagen går online

Flying Tiger Copenhagen går online

Publicerat av: Redaktionen

Den danska detaljhandelskedjan Flying Tiger Copenhagen blir digital och öppnade en webbutik i Danmark den 14 januari – shop.dk.flyingtiger.com

Flying Tiger Copenhagen går online 3Flying Tiger Copenhagens butiker är fulla av saker du behöver, saker du drömmer om och saker du inte visste fanns. Nu kan du även köpa produkterna på nätet och få dem hemskickade till din dörr, oavsett var du bor i Danmark. Den nya webbutiken har hundratals produkter för kunder att välja bland, inklusive prisbelönt design.

Som en del av onlinelanseringen introduceras också ett helt nytt koncept i form av speciella paketlösningar som är anpassade för olika tillfällen. Numera kan kunder hitta inspiration för vardag och fest i sann Flying Tiger Copenhagen-stil även på nätet.

Om barnen behöver roas när bilen ska lastas eller middagen lagas kan Flying Tiger Copenhagen hjälpa till med ”Leksaker för 30 minuters lugn och ro”. Eller varför inte släppa loss kreativiteten med ett pysselpaket. Eller kanske är det läge att satsa på ett ”Livet är en fest”-paket till grannarna inför nästa kalas.

Kunderna får sin beställning i en låda tillverkad av återvunnen kartong. En extra bonus är att den lekfulla tigern har designat lådan så att kunderna kan återanvända den och göra sina egna kreativa installationer.

Lanseringen av nätbutiken markerar början på ett helt nytt kapitel för Flying Tiger Copenhagen. Företagets vd Martin Jermiin har stora förväntningar på den nya digitala satsningen:

– Det är ett stort och viktigt steg för oss eftersom vi vill finnas där våra kunder är. Vi märker att fler och fler vill ha den unika kundupplevelsen de får i andra butiker när de handlar på sina telefoner och datorer. Så vi har arbetat hårt för att utforma en webbupplevelse som passar varumärket Flying Tiger Copenhagen. Det ska vara inspirerande och roligt att shoppa i vår webbutik. Vi är säkra på att vår onlinesatsning också kommer att gynna våra fysiska butiker. Vi får nu ett sammanhållet ekosystem och vi kan samverka med våra kunder både i verkligheten och i deras digitala liv.”

 

Relaterade Artiklar