Hem NYHETER Äntligen fyller vi år igen!

Äntligen fyller vi år igen!

Publicerat av: Redaktionen

29 PROBLEM, MEN DETTA ÅRET, KOMMER FÖDELSDAGEN INTE VARA ETT

Äntligen fyller vi år igen! 3Hotels.com ger skottårsfödda en hotellvistelse i födelsedagspresent 2020

Hotels.com vet att många älskar sin födelsedag. Det är den enda dagen på året du verkligen blir firad för den fantastiska människa du är, men föreställ dig att vara född på en dag som bara inträffar var fjärde år?  Det är en verklighet för de fem miljoner personer i världen1 som är födda den 29 februari. Fyra års väntan innan de får öppna presenter och äta tårta på sin födelsedag. Men nu är det äntligen dags!

För att uppmärksamma dessa personer på deras unika födelsedag har Hotels.com tagit fram 29 specialkuponger, värda $290, som kan användas på en valfri hotellvistelse. Det är en chans för alla som fyller år på skottdagen att få känna sig speciella och få firandet de förtjänar på sin sällsynta dag.

Februaris ovanliga dag innebär att personer som fyller år på skottdagen bara får en officiell födelsedag var fjärde år, vilket gör deras verkliga ålder till ett hett samtalsämne. För oss icke-skottisar är den konstanta frågan om du egentligen är åtta eller 32 år gammal – ett skämt som är lika gammalt som skottåren själv.

Dock är ”födelsedagsbarnen” mer unika och speciella än vad man kan tro. Sanningen är den att det är en lyckosam grupp som:

  • Trotsat oddsen 1 till 1461, vilket gör dem till en sann minoritet på bara fem miljoner globalt2
  • Är mer sällsynta än de som är födda med 11 fingrar eller tår (1 av 500)3
  • Dessutom är det mer troligt att skriva en New York Times bästsäljare (1 av 220)4 än att kalla skottdagen din födelsedag

Emma Tagg, från Hotels.com brand säger:

”Många tycker att dessa unika födelsedagsbarn drog det kortaste födelsedagsstrået, men vi håller inte med. Vi vill hoppa över grattis tårtan och drinkarna som du vanligtvis får på din födelsedag, och istället ge er ”skottisar” en chans att leva ert bästa #HotelLife under detta skottår. Det är dags att hitta din inre diva och fira din födelsedag med stil”.

Om du är en skottårsbebis som vill fira dina födelsedagar med stil, twittra @hotelsdotcom på din födelsedag (29 februari) och berätta varför just du förtjänar en $290 hotellkupong. Teamet på Hotels.com kommer sedan att utse de 29 bästa motiveringarna som vinnare – bara äkta skottisar får skicka in (och ja, vi kommer att kontrollera!).

 

Relaterade Artiklar