Hem NYHETER Nu lanseras nya Bodystore.com

Nu lanseras nya Bodystore.com

Publicerat av: Redaktionen

Bodystore.com har gjort en total omdesign av sajten, tillfört fler funktioner och utökat utbudet med ett stort antal nya produkter. Den nya sajten ligger live nu. 

Nu lanseras nya Bodystore.com 2

Bodystore-teamet

– Vi tycker att det har saknats en innovativ hälsobutik på nätet, som är inspirerande och har ett bra utbud, bra priser och snyggt gränssnitt. Genom vår re-lansering hoppas vi fylla den luckan, säger Rickard Åstrand, ansvarig för Bodystore.

Nya Bodystore.com har en ny design, förenklad navigation och utökat sortiment.

En ytterligare ambition med den nya sajten är att bidra med kunskap och inspiration inom hälsoområdet, bland annat genom en helt ny sektion för inspiration, samt nya tjänster som är under utveckling.

På sajten finns exempelvis en redogörelse för alla märkningar som produkterna i utbudet kan ha och vad dessa märkningar innebär.

Bodystore har funnits i 20 år och var en av Sveriges första nätbutiker för hälsokost i Sverige. Nu har hela sajten utvecklats för att passa det nya decenniet. Bodystore.com erbjuder fri frakt, fria returer och lägsta pris-garanti. Som ett steg i miljöarbetet används också biologiskt nedbrytbara, luftfyllda plastkuddar, som ger lättare paket och därmed mer miljövänliga transporter.

– Under 20 års tid har vi arbetat med att leverera hälsoprodukter till hela Sveriges befolkning. Tillsammans med våra kunder har vi byggt en av Sveriges största hälsobutiker på nätet. Nu tar vi ett steg framåt för att stärka upplevelsen av att handla våra produkter på nätet, säger Rickard Åstrand.

Relaterade Artiklar