Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8

Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8

Publicerat av: Redaktionen

Nokia 8 snart i butik – kan köpas online idag

Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik och flera världsunika funktioner kan förbeställas från och med idag via utvalda återförsäljare

HMD Global, Nokia mobilernas hem, offentliggör att Nokia 8 från och med idag går att köpa i Sverige, hos återförsäljarna Telenor och Elgiganten. I färgvalet Steel finns telefonen i lager för leverans. Butiksförsäljningen startar fredagen den 8 september 2017 då även färgvalet Tempered Blue kommer att finnas tillgängligt hos utvalda partners. Rekommenderat återförsäljarpris i Sverige är 5 590 kronor inkl moms.Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8 4Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8 5Flaggskeppstelefonen med ZEISS-optik, Nokia 8 6

Nokia 8 är en vackert skapad telefon med hög prestanda, designad för att skapa spännande innehåll på nya sätt. Nokia 8 levererar tre världsunika funktioner till Android-smartphones, däribland ett samarbete med ZEISS kring kameraoptik. Med marknadsledande prestanda och en ren, snabb och bloatware-fri Androidupplevelse, samt ett skal med exklusiv design skapat ur ett enda aluminiumblock, är Nokia 8 en sann flaggskeppsmodell.

Nokia 8 introducerar en världsunik egenskap med Dual-Sight Video för att livestreama i realtid till sociala flöden som Facebook och Youtube med båda kamerorna samtidigt i split-screen.

Nokia 8 är också den första smartphone som innehåller Nokia OZO Audio, som tar tekniska innovationer från Hollywood till handen. OZO ger en fantastisk 360° ljudbild till din 4K-video.

Nokia 8 är 4.6 mm tunn på det smalaste stället och bara 7.3 mm tunn i genomsnitt, Nokia 8:s sömlösa chassi är skapat av ett enda block av aluminium, en renodlad design ytterligare förfinad genom en 40 steg lång process. Ett urval av modeller kommer med en högblank finish som har tagit mer än 20 timmar att slutföra för att få ett perfekt utseende. Den här noggrannheten med detaljer, som också omfattar ett kylrör som sprider alstrad värme jämnt, försäkrar att telefonens kraftfulla SnapdragonTM 835-processor arbetar bättre under en längre tid. Den är också kompatibel med Qualcomm® Quick ChargeTM 3.0 vilket möjliggör snabbare batteriladdning.

Nokia 8 använder den senaste renodlade, säkra och eleganta Androidversionen med säkerhetsuppdateringar månadsvis. Nokia 8 ger dig den nyaste och mest uppdaterade Androidupplevelsen som går att få idag.

Ossi Korpela, Nordenchef på HMD Global, säger: “Vi är mycket glada att kunna erbjuda Nokia 8 till kunder över hela Norden, som en av de första marknaderna i världen. I dagens mobilvärld är de mest hängivna användarna och kreatörerna alltid på jakt efter nya sätt att uttrycka sig och skapa och dela kreativt innehåll. Nokia 8, med ZEISS-samarbetet, OZO spatial 360° Audio, och möjligheten att skapa nya videoupplevelser via Dual-Sight, ger nya verktyg för detta. Vi ser fram emot att få ta del av den skaparkraften”

 

Nokia 8 är tillgänglig för beställning i Sverige med start den 28 augusti 2017. Vid säljstarten är den tillgänglig i färgvalet Steel, och Tempered Blue kommer att kunna köpas i butik från och med den 8 september. Rekommenderat återförsäljarpris är 5 590 kr inkl moms.

 

Relaterade Artiklar