Hem E-HANDEL Fiwe Systems & Consulting ny återförsäljare för SAP Customer Experience

Fiwe Systems & Consulting ny återförsäljare för SAP Customer Experience

Publicerat av: Redaktionen

Fiwe Systems & Consulting (Fiwe) och SAP har ingått ett partneravtal i Sverige kring SAP:s lösningar för Customer Experience.

Fiwe Systems & Consulting ny återförsäljare för SAP Customer Experience 2

Björn Valinder, Director Sales & Marketing, FIWE Systems & Consulting

Fiwe blir därmed det senaste tillskottet i SAP:s växande partnernätverk i Norden som fokuserar på lösningar för att hjälpa företag att öka sin lönsamhet genom att förbättra kundupplevelser, kundhantering och marknadsföring.

Fiwe har lång erfarenhet av att leverera lösningar för e-handel och marknadsföring, främst inom B2B, och de ser en ökande efterfrågan på SAP:s lösningar och att företag fortsatt står fast vid sina planerade investeringar just inom området kundupplevelser.

– Vi ser att behovet av lösningar för att förbättra e-handel och marknadsföring på ett smart och integrerat sätt växer hos alla sorters företag. Även nu under den rådande krissituationen på marknaden är lösningar för kundupplevelse högt uppe på agendan, säger Björn Valinder, Försäljningsdirektör på Fiwe.

Fiwe Systems & Consulting ny återförsäljare för SAP Customer Experience 3

Mats Holmberg, SAP partneransvarig Sverige

– Att vi nu tar in SAP som partner gör att vi breddar vårt utbud och kan möta efterfrågan efter kompletta lösningspaket, som enkelt kan integreras med andra affärskritiska system, som till exempel ERP. Framförallt vill vi fokusera på SAP Commerce Cloud och SAP Marketing Cloud. Båda dessa lösningar ligger i framkant och gör att vi kan hjälpa företagen att leverera goda kundupplevelser till såväl befintliga kunder som till nya kunder.

– Vi välkomnar Fiwe till SAP:s partnerfamilj och ser att Fiwe med sin omfattande marknadskunskap och beprövade skicklighet att snabbt skapa värde för sina kundföretag kommer hjälpa oss expandera med våra lösningar för kundupplevelser i Sverige, säger Mats Holmberg, partneransvarig på SAP Svenska AB.

Relaterade Artiklar