Eric Saade och Xiaomi i samarbete
Hem PRODUKTNYHETER Eric Saade och Xiaomi i samarbete

Eric Saade och Xiaomi i samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska artisten Eric Saade inleder ett samarbete med det globala teknikföretaget Xiaomi.

Eric Saade och Xiaomi i samarbete

När Xiaomi nu lanserar Mi 11 – den senaste flaggskeppstelefonen i den populära smartphone-serien – blir den folkkära artisten, låtskrivaren och dansaren Eric Saade en av profilerna som tillsammans med Xiaomi hoppas kunna erbjuda innovativ teknologi till fler svenskar.

– Jag är väldigt glad över att samarbeta med Xiaomi som är ett varumärke som verkligen sticker ut från mängden när det kommer till nyskapande teknik som pushar användarens kreativitet och fantasi. När jag fick möjlighet att testa deras senaste smartphone Mi 11 var det framförallt kameran som verkligen imponerade på mig. Mi 11 utmanar konceptet för vad en mobilkamera kan göra, och ger mig möjlighet att fånga stunder ur mitt liv i bild och på film i bästa möjliga kvalitet. Den har flera coola kamerafunktioner och erbjuder nyskapande och avancerade funktioner som jag tidigare bara sett hos professionella kameror, säger Eric Saade.

– Det är med stolthet som vi kan berätta om vårt samarbete med Eric Saade. Han förkroppsligar den typiska Xiaomi-användaren genom sitt intresse för den allra senaste teknologin och starka känsla för kreativt skapande. Sedan vårt intåg på den nordiska marknaden har vi med glädje kunnat följa svenska användare och experters växande engagemang kring Xiaomis smartphones och kontinuerliga expansion av innovativa produkter. Samarbetet med Eric är ett ytterligare ett steg i vårt arbete med att erbjuda innovativ teknologi till så många svenska användare som möjligt, säger Bo Peng, Managing Director på Xiaomi i Norden.

Mi 11 – en filmstudio i fickformat

Xiaomi är ett av världens snabbast växande smartphone-varumärken som genom kontinuerlig innovation gör det möjligt för människor över hela världen att få ta del av verkligt banbrytande teknik. Nu lanserar Xiaomi sin senaste flaggskeppstelefon Mi 11 på den globala marknaden och ger användarna proffsprestanda och kamerafunktioner i studiokvalitet. Mi 11 kommer med Snapdragon 888, en av de bästa skärmarna på marknaden och Harman Kardon-högtalare som levererar den ultimata ljudupplevelsen för musik- och filmälskaren. Med Mi 11 har Xiaomi utvecklat sin befintliga teknik och presenterar en lång rad anmärkningsvärda funktioner som ger användaren full konstnärlig frihet över bild och filmskapande, i 108MP ultrahög upplösning.

Om Eric Saade

Sedan han upptäcktes i en talangshow som 13-åring har Eric hunnit släppa ett stort antal album och låtar på både svenska och engelska. Som 19-åring fick Eric sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2010 med ”Manboy”. Året därpå var Eric tillbaka i Melodifestivalen. Med låten ”Popular” tog han hem vinsten och representerade Sverige i Eurovision Song Contest. Sedan genombrottet har Erics musik spelas flitigt på både radio och streamingtjänster och han har med sina visuellt nyskapande och spektakulära scenframträdanden gjort flera stora turnéer, bland annat den utsålda arenaturnén ”Pop Explosion”. Singeln ”Wide Awake”, som han gjorde tillsammans med Gustaf Norén från Mando Diao, toppade många listor runt om i Europa.

Relaterade Artiklar