En dag i taget har blivit två år!
Hem GAMING En dag i taget har blivit 2 år!

En dag i taget har blivit 2 år!

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis till en klient som firar två års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”Det har hänt mycket det senaste året.

Jag minns att jag var väldigt nervös och rädd för att min behandling skulle ta slut, vad skulle hända med mig då?

Skulle jag ta ett återfall i nått av mina beroendeuttryck, skulle jag sluta att utvecklas och sluta mig igen som jag gjorde när jag var aktiv.

En dag i taget har blivit två år!

Jag fick rekommendation att hitta in i en 12-stegs gemenskap av mina terapeuter för att inte tappa mötesgående, och att fortsätta arbeta med mig själv. Det gjorde jag och lyssnade på de som gått före för att fortsätta leva ett spelfritt liv.

Att jag sträckte ut en hand och bad om hjälp för drygt 2 år sedan har räddat mitt liv och mina relationer. Jag valde livet vilket lett till att jag har möjligheten att fortsätta arbeta med mina relationer till framförallt min sambo och mina barn.

Jag är tacksam för Spelfriheten, Gamblers Anonymous, Gemenskapen och framförallt mig Själv.❤️”

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar