Elon finalist i ”Årets köpupplevelse”
Hem DETALJHANDEL Elon är finalist i ”Årets köpupplevelse”

Elon är finalist i ”Årets köpupplevelse”

Publicerat av: Redaktionen

Elon har under lång tid arbetat fokuserat på att stärka upplevelsen för kunder och företaget är nu en av tre finalister i Retail Awards utmärkelse ”Årets köpupplevelse.”

Efter noggrant urvalsarbete har ett antal branschexperter utsett årets finalister och nu är det upp till allmänheten att säga sitt genom att rösta.

”Vi arbetar sömlöst i alla kanaler och drivs av engagerade medarbetare som är förankrade på den lokala orten och brinner för att dela med sig av sin kunskap och vägleda kunder. Till detta har vi under ett antal år lanserat nya tjänster som ytterligare underlättar för kunderna i vardagen. Men vi nöjer oss aldrig utan tänker ständigt på hur vi ytterligare kan stärka kundupplevelsen och att nu bli uppmärksammad för detta är enormt kul,” säger Christian Dahlborg, Marknadschef på Elon.

Elon finalist i ”Årets köpupplevelse”Utmärkelsen ”Årets köpupplevelse” prisar handlare som erbjuder sömlösa, smidiga och engagerade köpupplevelser där kunder får ett positivt bemötande och upplever att de blir en del av en större gemenskap. Målet är att hylla de som lyckats inspirera under hela kundresan och erbjudit en behaglig upplevelse.

”Vi skulle inte vara någonting utan våra kunder och att nomineras till årets köpupplevelse är enormt hedrande och ger oss extra kraft att fortsätta positivt överraska våra kunder varje dag,” säger Christian Dahlborg på Elon. ”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar