Hydnet AB blir certifierad partner till Bosch Rexroth
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Hydnet AB blir nu certifierad partner till Bosch Rexroth

Hydnet AB blir nu certifierad partner till Bosch Rexroth

Publicerat av: Redaktionen

Bosch Rexroth välkomnar Hydnet AB till partnerprogrammet Certified Excellence.

Hydnet AB grundades 1998 och är en specialiserad återförsäljare av hydraulikkomponenter för mobila, industriella och marina marknader med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hydnet har över tusen specialdesignade block och Europas största lager av bland annat patronventiler och ventilblock, vilket gör att de kan erbjuda leveranser samma dag.

Som en certifierad partner inom solution är de tekniska experter på Bosch Rexroths mobila applikationslösningar samt tillhandahåller djupgående processkunskap.

Nicklas Asker, vd på Hydnet AB:

– Produkterna från Bosch Rexroth är ett välkommet tillskott i vårt produktsortiment. Vi vet sedan tidigare att Bosch Rexroth har teknik i absoluta framkant och av hög kvalitet. I samarbetet med Rexroth kan vi ta ytterligare ett steg för att kunna erbjuda våra kunder lösningar som är anpassade för just deras verksamhet och produkter.

Med partnerkonceptet Certified Excellencefastställer Bosch Rexroth en global standard för certifiering inom områdena: Service, Distribution och Solution. På detta sätt säkerställer Bosch Rexroth att alla partners uppfyller de höga kompetens- och kvalitetskrav som krävs för att uppnå certifiering. Konceptet spelar en central roll i Bosch Rexroths målsättning att erbjuda högsta möjliga servicenivå till kunder, oavsett vilken kanal de väljer att handla genom.

Hydnet AB blir certifierad partner till Bosch Rexroth

Bosch Rexroth välkomnar Hydnet AB till partnerprogrammet Certified Excellence

Jens Lindfeldt, försäljningschef för Mobila Applikationer på Bosch Rexroth:

– Jag är mycket glad över möjligheten att samarbeta med Hydnet AB som Certified Solution Partner. Med deras hjälp kommer vi kunna erbjuda fler maskinbyggare att använda vår teknik i sina maskiner. Det är min övertygelse att Hydnets kompetens och de produkter de har sen tidigare, tillsammans med Rexroths teknik, är en utmärkt kombination.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar