Econello.com expanderar till två nya länder
Hem NYHETER Econello.com expanderar till två nya länder

Econello.com expanderar till två nya länder

Publicerat av: Redaktionen

Econello.com lanseras nu i två nya länder; Finland och Bulgarien.

Econello.com expanderar till två nya länder 2Jämförelsesajten har sedan sin start förra året haft som mål att expandera till flera länder, först inom Europa och därefter i övriga världen.

”Det känns spännande att äntligen kunna sprida våra enkla och kostnadsfria tjänster till nya marknader. Vi har väntat på det här.”, säger Marcello Rongione, projektledare för Econello.com.

Då företaget bakom Econello.com, We Optimize Ltd, är registrerat i Bulgarien var en expandering till denna marknad självklar redan ifrån början.

”De bulgariska invånarna kan helt klart dra nytta av en tjänst som denna. Utbudet av jämförelsetjänster inom privatekonomi är inte det bästa i dagsläget.”, säger Ljubov Nikolaeva, country manager för Econello Bulgarien.

Även den finska marknaden har alltid varit extra intressant i lanseringen av Econello.com.

Anledningen till detta är helt enkelt den växande marknaden.

”Marknaden för lån och sparande är extra intressant i Finland. Att lansera Econello.com där har alltid varit vår plan och vi tror att sajten kommer att göra succé.”, säger Marcello Rongione.

Econello.com är en enkel och lättanvänd jämförelsesajt som underlättar jakten på låga räntor och förmånliga villkor. Verktyget är helt kostnadsfritt att använda och dessutom går 5 kronor per avtal till välgörande ändamål.

”Vi vill att så många som möjligt ska få tillgång till de enkla tjänster vi erbjuder. Allt för många betalar onödigt mycket för sina lån och har inte koll på hur man kan spara pengar med en hög ränta. Vi hoppas kunna ändra på detta.”, säger Alexandra Eriksson.

Expanderingen av jämförelsesajten är i full gång och det kommer inte dröja länge innan fler länder lanseras. Grundarna meddelar att Norge och Danmark står på tur.

”Det känns naturligt för oss att expandera i Norden. Först därefter fortsätter vi vår resa ut i Europa med sikte på en global expandering.”, säger Marcello Rongione.

Det ska bli spännande att följa denna resa och se Econello.com lanseras i allt fler länder.

Relaterade Artiklar