Fraktio väljer Cinode för ökad tillväxt
Hem NYHETER Fraktio väljer Cinode för ökad tillväxt

Fraktio väljer Cinode för ökad tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Cinode är stolta över att få välkomna finska Fraktio som kund.

Fraktio väljer Cinode för ökad tillväxt 1

Jesse Peurala, vd på Fraktio och Joonas Pajunen, COO på Fraktio.

Ett partnerskap i linje med Cinodes ökade fokus på den finska marknaden.

“Vi har en lång historia av att utveckla några av de mest krävande mjukvaruprodukterna och tjänsterna på nätet. Att organisera våra team och samtidigt växa vårt företag har varit en kombination av manuellt arbete, planering och kalkylblad – jag skojar inte! Cinode är först på marknaden med en produkt utvecklad för att möta de unika behov konsultföretag har. Cinodes produktvision är anpassad till vår vision”, säger Jesse Peurala, vd på Fraktio.

Sedan starten 2015 har Cinode levererat sin molntjänst till fler än 150 konsultföretag för hantering av tillväxtmöjligheter och digitaliserade processer för kompetenshantering, försäljning, leverans och uppdragsplanering. Cinode ansluter en värld av dedikerade yrkesverksamma för att hjälpa konsultföretag att nå sin fulla potential vid försäljning och leverans av kompetenser.

Slut på Excelbladscirkusen

“Cinode erbjuder ett sätt att hantera och visualisera vad våra konsulter gör. Individer kan enkelt planera sitt arbete, presentera sina färdigheter och status gentemot andra istället för en central och kryptisk excelbladscirkus “, säger Joonas Pajunen, COO på Fraktio.

”Vi har bara varit aktiva på den finska marknaden några månader men ser redan ett stort intresse för vår molntjänst. Fraktio är i vår sweetspot på marknaden, ett ambitiöst företag med stark kultur och hög tillväxtpotential. Jag är verkligen glad över att Fraktio valde Cinode och att vi får välkomna dem ombord”, säger Anders Hagberg, vd på Cinode.

Relaterade Artiklar