DJI Avata: Blixtsnabb FPV-drönare med skyhög bildkvalitet och otrolig manövreringsförmåga
Hem PRODUKTNYHETER DJI presenterar äntligen sin efterlängtade FPV-drönare, DJI Avata

DJI presenterar äntligen sin efterlängtade FPV-drönare, DJI Avata

Publicerat av: Redaktionen

 DJI, världens ledande tillverkare av avancerade drönare för både konsumenter och proffs, presenterar äntligen sin efterlängtade FPV-drönare, DJI Avata.

Nu är det möjligt att flyga där ingen annan kan och göra helt unika inspelningar när du svävar mellan grenar, under broar och genom korridorer och filmar på platser som tidigare varit otillgängliga.

DJI Avata är kompakt, lätt och smidig även i trånga utrymmen. Med den nya designen får du möjlighet att komma riktigt nära – och om Avata kommer i kontakt med ett föremål ser det inbyggda propellerskyddet till att den håller sig svävande i luften och kan fortsätta sin färd ostört. Skulle olyckan vara framme och Avata hamnar ur kurs kan Turtle-läget aktiveras, då rätar den upp sig blixtsnabbt och återgår till startpunkten, redo att flyga vidare.

Flyg som en superhjälte

Om du har drömt om att susa fram genom luften som en superhjälte med mantel och supersyn så har drömmen nästan gått i uppfyllelse. När du kombinerar Avata med de kompakta och ultrabärbara DJI Goggles 2 och DJI Motion Controller kan du kasta dig ut i en intuitiv flygupplevelse där du enkelt styr din flygriktning med enkla handrörelser, samtidigt som du upplever världen från ovan med två HD Micro-OLED-skärmar som ger en fantastisk klarhet och har en uppdateringshastighet på upp till 100 Hz. De som redan är DJI-användare kan glädja sig över att Avata även stöder DJI FPV Goggles V2.

Episka inspelningar kräver episk utrustning

DJI Avata är utrustad med en 1/1,7-tums CMOS-sensor och stöder 4K-ultravidvinkel med bländare f/2,8. I kombination med höga bildbehandlingsprestanda innebär det att du kommer att kunna göra exceptionella filmer som får din publik att häpna.

Den nya aerodynamiska designen optimerar strömförbrukningens effektivitet och ger en imponerande flygtid på upp till 18 minuter.

De flesta kameradrönare erbjuder i bästa fall 84° FOV, men DJI Avata spränger gränserna för vad du trodde var möjligt. Med superbreda 155° FOV blir upplevelsen mer lik synfältet du ser med egna ögon, vilket skapar effektfulla, uppslukande och fascinerande bilder.

DJI Avata: Blixtsnabb FPV-drönare med skyhög bildkvalitet och otrolig manövreringsförmågaInspelningarna förblir stabila när du svävar och dyker tack vare RockSteady 2.0 och HorizonSteady. Dessa flaggskeppstekniker öppnar upp en helt ny värld av filmiska möjligheter genom att minimera kameraskakningar och ge jämn ultra-HD-video.

Till och med i redigeringsrummet kan du dyka in i en värld av färger genom att göra dina filmer i D-Cinelike-läge, som får inspelningarna att sticka ut med avancerad färggradering och förvandlar din video till ett mästerverk.

DJI Goggles 2: High Resolution and Low-Latency Transmission
DJI Goggles 2 är ett nästa generations videoheadset som erbjuder en mindre, lättare och bekvämare passform, med en kristallklar FPV-bild jämförbar med de från andra DJI-drönare.
DJI Motion Controller
DJI Motion Controller är en helt återuppfunnen flygkontrollenhet som tillåter piloten att exakt flyga komplexa manövrar baserat på en hands naturliga rörelser.
Tekniska specifikationer:
 • Vikt: 410g
 • Maximal flyghastighet:
  • 8 m/s, 28,9 km/h (N-läge)
  • 14 m/s, 50,4 km/h (S-läge)
  • 27 m/s, 97,2 km/h (M-läge)
 • Maximalt vindmotstånd: 10 m/s
 • Maximal servicehöjd över havet: 5000 meter
 • Maximal gräns för videoöverföring: 2 km (CE)
 • Drifttemperatur -10 °C till 40°C
 • Sensorsystem: Nedåtriktat
 • Flygtid: 18 minuter
 • Batteristorlek: 2420 mAh
 • Laddningstid: 47 minuter
 • SD-kort som stöds: microSD (upp till 256 GB)
 • Intern lagring: 20 GB
Pris och tillgänglighet

I Sverige kan DJI Avata beställas hos utvalda återförsäljare från och med i dag, 25:e augusti, till följande riktpriser:

6599 kr – DJI Avata

12999 kr – DJI Avata Fly Smart Combo (inkl. DJI FPV Goggles V2 och tillbehör)

15999 kr – DJI Avata Pro-View Combo (inkl. DJI FPV Goggles 2, DJI Motion Controller och tillbehör)

Relaterade Artiklar