DinSko utmanar fördomar i miniserien #InYourShoes
Hem ÅTERFÖRSÄLJARE DinSko utmanar fördomar i miniserien #InYourShoes

DinSko utmanar fördomar i miniserien #InYourShoes

Publicerat av: Redaktionen

Nu presenteras miniprogramserien #InYourShoes på DinSkos Instagram.

DinSko utmanar fördomar i miniserien #InYourShoes 2Sex stycken tjejer som är superskillade inom sina områden byter liv med varandra. Vad händer när de kliver utanför sina comfort zones? Under våren och sommaren följer vi tre par under fyra avsnitt var. Bakom kampanjen står Wicked Society och DinSko.

I en tid då fördomar diskuteras mer än någonsin så utmanar DinSko stereotyper. Med Instagramserien # InYourShoes vill man uppmana unga tjejer att utmana sina fördomar om varandra för att visa att vi har mer gemensamt än vad vi tror.

Serien består av 12 avsnitt där vi får följa 6 stycken influensers när de byter liv med varandra. De har tillsynes helt olika stilar och intressen och ska för en dag få uppleva livet i varandras skor och utmana sina fördomar om varandras yrke, karriär, intressen och passioner.  Medverkande är b.la. Sveriges största musical.ly artist Amanda Edmundsson som byter liv med dansaren Nathvadi “Pim” Kwampaiboon, YouTube-stjärnan Felicia Aveklew möter musikartisten Zeana Muratovic och modebloggaren Madelene Billman utmanas och utmanar dressyrryttaren Nina Rademaekers. Utöver att testa på varandras vardag så får profilerna även testa varandras stilar. Inför varje utmaning så har de valt ut SKOR till varandra från DinSkos aktuella vår- och sommarkollektion. Vad har profilerna gemensamt och hur ser livet egentligen ut i någon annans skor? Se själv på @dinsko under de kommande 12 onsdagarna.

Alla avsnitt släpps exklusivt på Instagramkontot @dinsko som nyttjar Instagrams senaste funktion, album. Varje avsnitt är uppdelat i 5 videos som enkelt swipas i Album-funktionen.

Plan Sverige
Tillsammans med Plan Sverige vill DinSko lyfta flickors röst ytterligare. I många utvecklingsländer diskrimineras unga flickor just för att de är flickor. De utsätts för våld, förlorar rätten att gå i skolan, gifts bort i tidig ålder och blir gravida när de själva är barn. För varje ny följare till Instagramkontont @dinsko skänks därför 1 kr till Plan Sverige, under period 20/4-24/5. Och i kampanjen ”Bara En Tia” kan alla kunder skänka 10 kr eller mer i samband med sitt köp i alla DinSko-butiker.

 

Relaterade Artiklar