Det här ÄR årets julklappar!
Hem E-HANDEL Det här ÄR årets julklappar!

Det här ÄR årets julklappar!

Publicerat av: Redaktionen

Julhandeln börjar redan i november och har under senare år även fått extra fart i och med shoppingfenomen som Black Friday och Cyber Monday. Med stöd i siffrorna från försäljningen i november kan Clas Ohlson därför redan nu ge en fingervisning om vad som faktiskt kommer att bli årets stora julklappar.

Det här ÄR årets julklappar! 2− Matberedning är generellt starkt runt jul och vi ser att en klassiker som stekpannan kommer att vara med bland de mest sålda julklapparna även i år, tillsammans med till exempel stavmixern som hamnar på topplistan i både Sverige och Norge. En ny produkt som går bra på flera av våra försäljningsmarknader är Philips Oneblade. Det är en elektrisk rakhyvel som kan raka, trimma och skapa linjer med en och samma maskin. Sammantaget vågar jag nog säga att det är julens stora nyhet, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

Elektronikprodukter är ofta populära till jul och något som lockar många kunder på flera marknader är mediaspelaren Google Chromecast.

– Men det finns också andra spännande produkter som sticker ut på enskilda marknader. Vi ser att DAB-adaptern Tiny C3+ säljer otroligt bra i Norge, medan kaffebryggaren Moccamaster kommer att vara en vanlig julklapp i Sverige och Finland. I Tyskland är drönaren extra populär och i Storbritannien har den smarta roboten MacroBot stuckit ut på ett positivt sätt, säger Eva Berg.

Se fler julklappstips, som exempelvis den nya boken ”Älskade prylar”, på https://www.clasohlson.com/se/campaign/co-julklappar

Relaterade Artiklar