Linas Matkasse lanserar julkasse för att ge kunder tid över till annat
Hem E-HANDEL Linas Matkasse lanserar julkasse för att ge kunder tid över till annat

Linas Matkasse lanserar julkasse för att ge kunder tid över till annat

Publicerat av: Redaktionen

Linas Matkasse vill minska stressen bland konsumenter dagarna före jul. Genom en kundundersökning bland drygt 1500 personer, har det framkommit att 90 procent upplever julen som en stressig högtid. Därför lanserar Linas i år en julkasse, innehållandes ett komplett julbord för 6 – 8 personer. Kassen levereras hem till dörren den 21 december. Detta till både nya och gamla kunder.

Linas Matkasse lanserar julkasse för att ge kunder tid över till annat 2– Vi lyssnar på våra kunder. Vi har förstått att mer tid står högst på önskelistan och då hoppas vi att vår julkasse kan vara en del av lösningen. Kan vi underlätta julstressen är vi bara glada, säger Lina Gebäck, dietist och grundare, Linas Matkasse.

Linas Matkasse levererar färdiga middagslösningar hem till dörren till tusentals hushåll varje vecka. De olika matkasse-alternativen ska ge god och näringsriktig vardagsmat till både det lilla och större hushållet. Nu väljer däremot Linas att ta fram en specialkasse till jul. Linas julkasse kommer att innehålla alla de traditionella julrätterna men också några spännande moderna alternativ.

– Vi har länge fört dialog med våra kunder för att lyssna in deras önskemål. Att komplettera våra olika produkter med en jul-kasse var därför både naturligt och spännande, säger Lina Gebäck, dietist och grundare, Linas Matkasse. Vi vill ju vara en hjälp för att göra det möjligt att ägna tid åt annat. Vi har förstått att våra kunder gärna lagar julmaten själv, men vill slippa att planera, leta recept och gå till affären för att handla mat.

Linas julkasse kommer att levereras den 21 december, fyra dagar före jul. Med kassen följer, förutom alla råvaror, också recept och tips om när de olika rätterna ska tillagas. Allt för att hjälpa till att disponera tiden på bästa sätt.

– Hela 90 procent av våra kunder har angett att de känner stress under julen och att tiden är den största bristvaran. När vi frågade vad de helst önskade att göra med den tid de skulle kunna spara om en julkasse levereras hem till dörren, svarade en majoritet att de hellre köper julklappar, rimmar eller tittar på en härlig julfilm, fortsätter Lina Gebäck.

Linas julkasse för 6 – 8 personer kommer att innehålla Janssons frestelse, rödbetssallad, köttbullar, gubbröra, ädelostkräm, prinskorv, Parmigiana alla melanzana, saffranbulgur, Skagenfyllda ägghalvor, tre sorters sill, julskinka av premiumkvalitet, hårt bröd, kex, grovt bröd, enrisrökt korv, gravad lax, kallrökt lax, potatis, ostar och smör.

Kassen kan beställas fram till den 14 december för leverans den 21 december.

Relaterade Artiklar