Den billigaste 5G Nokia -telefonen- Nokia G50
Hem PRODUKTNYHETER Den billigaste 5G Nokia -telefonen- Nokia G50

Den billigaste 5G Nokia -telefonen- Nokia G50

Publicerat av: Redaktionen

Tidlös design med två dagars batteritid, prisbelönt hållbarhet och marknadsledande finsk säkerhet.

En telefon som förblir aktuell via regelbundna uppdateringar i många år framöver.

HMD Global, företaget bakom Nokia-telefoner, presenterar idag ett nytt tillskott i G-serien. Nokia G50 är den billigaste 5G-smarttelefonen hittills samtidigt som den lever upp till hög finsk kvalitetsstandard.

Florian Seiche, CEO för HMD Global: ”Vårt uppdrag har från början varit att göra högkvalitativ mobil teknik tillgänglig för alla. Med Nokia G50 är vi, tillsammans med våra pålitliga partners, stolta över att kunna sätta 5G i händerna på ännu fler människor. Och inte bara idag, utan också under de kommande åren. Tack vare kvalitetselektronik och regelbundna programuppdateringar vill vi få ägarna att vilja behålla sina smartphones längre och bekämpa uppgraderingskulturen så att vi alla kan minska vårt koldioxidavtryck.”

Njut av supersnabb 5G till ett lägre pris
Nokia G50 är en telefon som är redo för det som kommer – 5G-nätet. Med Qualcomm Snapdragon 480 MP-processor får du en stark och framtidssäker mobil till ett pris som tynger plånboken: 2890 kr.

En smartphone byggd för framtiden
Du kan räkna med att Nokia G50 uppdateras med den senaste programvaran – både idag och i framtiden. Den är förberedd för Android 12 och även senare versioner så att du alltid har tillgång till de mest moderna funktionerna. De månatliga säkerhetsuppdateringarna garanteras i minst tre år framöver, så dina bästa idéer och favoritögonblick förblir skyddade. Allt hanteras från ett finskt datacenter, där dina uppgifter skyddas av strikta GDPR-regler.

Nordisk kvalitet att räkna med
Två dagars batteritid innebär att du kan förlita dig på Nokia G50 även under de mest krävande dagar. Med snabb 18W-laddning slösar du inte heller tid vid vägguttaget.

Den billigaste 5G Nokia -telefonen- Nokia G50Nokia G50 är trogen sina rötter och har därmed den byggkvalitet som Nokia -telefoner är kända för, allt i en klassisk, tidlös design. Oavsett vad du konsumerar visas innehållet skarpt och tydligt på 6,82”HD+-skärmen.

Fånga de vackraste stunderna in i minsta detalj
Nokia G50 har en 48MP kamera med trippelobjektiv och AI-smart som gör att du kan fånga allt från naturens underverk till bilder av dina nära och kära i vilken belysning som helst. Vattenstämpelfunktionen kan ge dina innovativa idéer en personlig touch och du får perfekta selfies tack vare videostabiliseringstekniken som håller bilden stabil när din arm inte gör det.

Ännu fler upplevelser tack vare pålitliga partners
Spotify ger Nokia G50-ägare tillgång till 70 miljoner låtar och 2,6 miljoner podcaster.
Skydd mot malware tillhandahålls av ExpressVPN, som levereras med Nokia G50 under en 30-dagars gratis provperiod. Mer information om partnerskapen finner du här: Spotify och ExpressVPN.

 

 

Relaterade Artiklar