Comviq suddar ut landsgränserna med  Fastpris Combo
Hem NYHETER Comviq suddar ut landsgränserna med Fastpris Combo

Comviq suddar ut landsgränserna med Fastpris Combo

Publicerat av: Redaktionen

Comviq lanserar nu ”Fastpris Combo”, en prisplan som kombinerar utlandssamtal med mycket data.

Comviq suddar ut landsgränserna med Fastpris Combo 2Comviq har länge erbjudit ledande prisplaner för samtal till utlandet och i nya Fastpris Combo inkluderas över 100 länder och hela 10 GB surf. Fastpris Combo tar fasta på kundernas nya behov och en omvärld där landsgränserna alltmer suddas ut.

Amigos har sedan länge varit en av Comviqs mest uppskattade prisplaner, och tillåter kunderna att ringa utomlands till förmånliga priser. 2016 lanserades även ”Fastpris Polen”, som möjliggjorde fria samtal till Polen. Med syftet att erbjuda generösa prisplaner för alla olika individer och behov uppdateras nu Fastpris Polen och byter skepnad till ”Fastpris Combo”. Den nya prisplanen suddar ut landsgränserna till drygt 100 länder genom att erbjuda upp till 1000 internationella minuter och hela 10 GB surf per månad.

– En växande del av Sveriges befolkning och våra kunder har familj och vänner på olika platser i världen. Behovet av samtal och surf för att hålla kontakten är större än någonsin, och därför är det viktigt för oss på Comviq att se bortom landsgränserna. Vi vill att det ska vara enkelt att ha kontakt med nära och kära oavsett var man befinner sig, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Fastpris Combo lanserades 26 april och kostar 345 kronor per månad.

Relaterade Artiklar