Com Hem lanserar mobiltelefoni
Hem NYHETER Com Hem lanserar mobiltelefoni

Com Hem lanserar mobiltelefoni

Publicerat av: Redaktionen

Com Hem utökar sitt kunderbjudande med mobiltelefoni och kan nu uppfylla kundernas totala behov av uppkoppling, både i och utanför hemmet.

Com Hem lanserar mobiltelefoni 2I januari smygstartade försäljningen till ett begränsat antal kunder och idag lanseras Com Hem mobiltelefoni brett över Sverige via Com Hems webbsida och kundtjänst. De som är befintliga tv- och bredbandskunder belönas med dubbel data vid köp av mobiltelefoni.

Com Hem lanserar nu mobiltelefoni vid sidan av sitt bredband- och tv-erbjudande. Som en del av Tele2-koncernen nyttjar Com Hem Tele2s rikstäckande nät som når 99,9 procent av Sveriges befolkning. Det innebär att Com Hems kunder fullt ut kommer kunna nyttja möjligheterna med uppkoppling både i och utanför hemmet, allt samlat på en och samma faktura. Dessutom erbjuds befintliga Com Hem-kunder dubbel mobildata vid köp av mobiltelefoni.

”Startskottet har gått för Tele2s och Com Hems gemensamma resa. Tack vare Tele2s rikstäckande nät kan Com Hem positionera sig väl på telekommarknaden och erbjuda kunderna uppkoppling i världsklass. Mobiltelefoni fulländar Com Hems erbjudande och gör så att kunden får tillgång till uppkoppling var de än befinner sig. Vi är dessutom först i Sverige med att samla kundens bredband-, tv- och mobiltjänster på en faktura”, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden på Tele2-koncernen.

I januari smygstartade försäljningen via kundtjänst och från och med idag finns Com Hem mobiltelefoni även att köpa via Com Hems webbsida, med erbjudanden som fria samtal, sms och fri surf från 99 konor per månad. Com Hem mobiltelefoni blir tillgängligt hos återförsäljare under andra kvartalet 2019.

Relaterade Artiklar