CityMail ansluter till iBoxens infrastruktur
Hem E-HANDEL CityMail ansluter till iBoxens leveransboxar

CityMail ansluter till iBoxens leveransboxar

Publicerat av: Redaktionen

CityMail breddar sitt erbjudande med iBoxens leveransboxar.

Ett efterfrågat leveransalternativ som kompletterar deras nuvarande tjänster.

E-handelsföretagen 24.se och AMA Group, där bland annat Ateljé Margaretha ingår, är först ut att erbjuda boxleveranser via CityMail.

– Konsumenterna vill kunna välja hur de vill få sina paket levererade. Det är ett väldigt starkt och tydligt krav. Vi vill fortsätta leverera den bästa kundupplevelsen med hög precision. Med iBoxens leveransboxar får vi ett riktigt konkurrenskraftigt erbjudande i kombination med våra hemleveranser, säger Einar Wahlbom, Sales & Marketing Director på CityMail.

iBoxens boxar skapar ett nytt, unikt och bekvämt leveransalternativ för konsumenterna för leveranser från CityMail, som idag delar ut brev och paket till 54 procent av Sveriges hushåll.

– CityMails boxtjänst är otroligt konkurrenskraftigt ur flera perspektiv. Förutom att det är smidigt för våra kunder så finns det en hållbarhets­aspekt. Boxleveranserna bidrar till mindre trafik, lägre utsläpp och kunderna slipper ta sin egen bil till ett ombud och förhålla sig till deras öppettider, säger Mikael Rosendahl, vd på AMA Group.

Det som särskiljer iBoxen från andra boxlösningar, förutom att det är den enda boxlösningen som är öppen och tillgänglig för alla transportbolag, är att den alltid står utomhus nära där människor bor eller dagligen passerar.

– Våra kunder vill kunna få sina varor till en paketbox och då ska vi erbjuda den bästa och mest hållbara lösningen på marknaden – leveransboxar som står utomhus nära där våra kunder bor, säger Oscar Johansson, vd på 24.se.

iBoxen har nu avtal med elva av Sveriges största transportbolag. På ett och ett halvt år har iBoxen placerat ut ca 1 300 leveransboxar i 54 av Sveriges kommuner. CityMail delar ut brev och paket i den absoluta merparten av dessa kommuner.

– Vår boxlösning är öppen för alla transportbolag vilket är det bästa för konsumenterna som enkelt och bekvämt kan få alla sina paket till samma box, säger Calle Keller, operativ chef på iBoxen.

CityMail ansluter till iBoxens infrastrukturiBoxen är finansierat för att skapa ett rikstäckande nätverk med boxar över hela Sverige, som ska underlätta vardagen för privatpersoner och företag. iBoxen kommer att finnas i 65–70 kommuner i slutet av 2022 och under 2023 kommer ytterligare ett par tusen boxar placeras ut.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar