Chilimobil digitaliserar all SEM med Amanda AI
Hem NYHETER Chilimobil digitaliserar all SEM med Amanda AI

Chilimobil digitaliserar all SEM med Amanda AI

Publicerat av: Redaktionen

Chilimobil inleder samarbete med Amanda AI och digitaliserar över en natt all SEM (Search Engine Marketing) konfiguration, optimering och marknadsföring via Google Ads.

Chilimobil digitaliserar all SEM med Amanda AI

Chilimobils tre grundare,
Fredrik Brunzell, Hans Carlsson och Lars Ryen Mill

Chilimobil är Sveriges nya mobiloperatör med målet att digitalisera våra kunder med mobila tjänster och mycket data för pengarna.

Ett viktigt led i denna strategi är att även att automatisera Chilimobils egna affärsverksamhet med digitala tjänster och lösningar.

Med Amanda AI så automatiserar och optimerar Chilimobil alla sina digitala annonsköp med hjälp av artificiell intelligens som konstant och inlärningsbaserat hanterar målgrupper, budgetförändringar, budoptimering och kampanjjusteringar för att nå de affärsmål som är uppsatta för Chilimobils SEM.

Google är en av Chilimobils viktigaste kanaler för att hitta nya kunder och kräver idag en hel del handpåläggning av avancerad SEM kompetens, med Amanda AI så görs nu detta på ett automatiserat och långsiktigt hållbart sätt.

Det känns superkul att få chansen att vara med och bidra till Chillimobils utveckling. Vi på Amanda AI gillar verkligen bolag som vill vara i absoluta framkant och vågar nyttja den senaste teknologin för digitala mediainköp Göran Palm , VD på Amanda AI.

Chilimobil brinner vi för att digitalisera våra kunder, men vi jobbar också hårt med oss själva och vår resa mot den digitala operatören. Att använda AI som ett led i detta är ett otroligt viktigt och roligt steg för oss säger Fredrik Brunzell, medgrundare av Chilimobil.

Relaterade Artiklar