Rasta Preorder – nu lanserar Rasta förbeställning och upphämtning via mobilen
Hem NYHETER Rasta Preorder – nu lanserar Rasta förbeställning och upphämtning via mobilen

Rasta Preorder – nu lanserar Rasta förbeställning och upphämtning via mobilen

Publicerat av: Redaktionen

Idag finns Rasta längs de flesta vägarna i Sverige.

Rasta Preorder – nu lanserar Rasta förbeställning och upphämtning via mobilen

Rasta, det självklara valet längs vägarna, nu även med beställning digitalt

Anläggningarna omfattar restauranger, butiker, caféer och hotell.

Nu lanserar Rasta en ny lösning för att öka säkerheten ytterligare för gästen och på ett smidigt sätt kunna beställa och hämta upp sin order. Tillvägagångssättet lämpar sig väldigt bra för gäster som har bråttom eller som inte känner sig bekväma med att sitta och äta i restaurangerna, men det kommer också göra det enklare för kunder att hålla avstånd.

”I dessa tider gör vi det så enkelt, smidigt och säkert det bara går för våra gäster. Vi tror på framtiden för branschen, både under och efter pandemin, och vi tycker det saknas en möjlighet att få riktig husmanskost med sig. ” Säger Mikael Tervaniemi från ägarfamiljen till Rasta

På Rasta står traditioner och klassiska recept i fokus, med riktig svensk husmanskost längs vägarna sedan starten 1973. Rasta har alltid riktig mat enligt gamla recept på hur svensk husmanskost ska smaka, alltid lagad av riktiga kockar och nu alltid tillgängligt -även digitalt. I preorder är favoriterna bland klassikerna utvalda, från köttbullar och pannkakor till Rastamackan och Pyttipanna. Bra alternativ som är lätta att äta längs vägen eller ta med hem efter jobbet.

Rasta finns i dagsläget på 27 orter runtom i landet och tjänsten har redan smyglanserats på samtliga enheter med gott resultat. Appen har redan idag ca 20 000 dagliga användare.

Relaterade Artiklar