Chilimobil lanserar 100 GB för endast 279 kr i månaden!
Hem NYHETER Chilimobil lanserar 100 GB för endast 279 kr i månaden!

Chilimobil lanserar 100 GB för endast 279 kr i månaden!

Publicerat av: Redaktionen

Chilimobil lanserar 100 GB för endast 279 kr i månaden!

Chilimobil lanserar 100 GB för endast 279 kr i månaden!

Chilimobil lanserar 100 GB mobilabonnemang för endast 279 kr i månaden

Chilimobil fortsätter exekvera på sin strategi med att ge kunderna prisvärda abonnemang och stora surfmängder till bästa möjliga pris.

Chilimobil finns till för de kunder som har livet i mobilen och behov av större datamängder, och därför är det självklart för oss att lansera en nytt Chilimobil-abonnemang med 100 GB på den svenska marknaden till ett mycket konkurrenskraftigt pris, säger Fredrik Brunzell medgrundare på Chilimobil.

Vi vet att dataförbrukningen bara kommer att öka i världen och i Sverige, vilket både beror på en stark trend med strömmande media av alla slag som ökar explosionsartat men även de nya behoven som plötsligt har uppstått med Covid-19 pandemin, där videomöten plötsligt blivit helt essentiellt. Den nuvarande användningen av data hos våra befintliga kunder visar helt uppenbart att den Svenska marknaden under för lång tid har lagt ett lock på förbrukningen med små ”datahinkar” och olika fylla på och ”spara-din-surf” lösningar. När en kund får större datamängd utan begränsningar så släpper vi loss någonting hos människor som gör att de använder digitala tjänster otroligt mycket mer.

100 GB kompletterar nu vår kraftfulla och prisvärda konsumentportfölj med bl.a. Fri Surf som flaggskeppet som ett väldigt bra alternativ till de kunder som vill ha mycket surf till bättre pris.

Eller som vi säger här på Chili, det här är ett riktigt starkt erbjudande.

Relaterade Artiklar