CDON väljer Brings fulfilmentlösning Shelfless
Hem E-HANDEL CDON väljer Brings och Shelfless

CDON väljer Brings och Shelfless

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det klart att CDON väljer Bring och Shelfless för att hantera sin e-handelslogistik.

Uppstart sker redan innan Black Friday och med automation från Autostore.

Nu är det klart att CDON väljer att flytta sin e-handel till Brings nyetablerade lager Shelfless i Rosersberg. Här etableras ett helautomatiserat lager och redan nu körs Autostore på ett flertal kunder – och snart också CDON.

– Valet av Shelfless från Bring var enkelt då deras övergripande vision går som hand i handske med vår. Deras vilja att investera i moderna lösningar, alltifrån plockautomation till full flexibilitet är något vi kommer ha mycket nytta av. Jag ser verkligen framemot detta samarbete, säger Tobias Neumann, Marketplace Operations Manager, CDON.

Shelfless i Rosersberg är den senaste i raden av Brings flera högautomatiserade fulfilmentlager i Norden. En lösning i världsklass som ger kunderna en mer effektiv logistik. Du betalar enbart för den yta som faktiskt används – vilket gör att både stora och små nätbutiker med fördel kan använda Shelfless utan att behöva investera stora summor i ett eget högautomatiserat lager.

CDON väljer Brings fulfilmentlösning Shelfless– Det känns fantastiskt kul och jag är oerhört stolt att den vision vi har med Shelfless och jag kan inte tänka mig ett bättre betyg och bekräftelse än att CDON nu väljer oss, säger Jonas Ahlgren, VD på Shelfless Sverige.

Lagerflytten pågår i detta nu och de första ordrarna har redan skickats ut från anläggningen i Rosersberg.

– Genom att kunna knyta ihop alla led i distributionslogistiken blir Bring Shelfless en strategiskt viktig samarbetspartner för oss, säger David Olhed, CCO på CDON.

 

 

 

Relaterade Artiklar