Hem NYHETER CDON dubblar Singles Day – smygstartar på fredag och kickar igång på söndag

CDON dubblar Singles Day – smygstartar på fredag och kickar igång på söndag

Publicerat av: Redaktionen

I veckan rullade CDON ut en ny varumärkesidentitet och nu storsatsar företaget på Singles Day.

CDON dubblar Singles Day - smygstartar på fredag och kickar igång på söndag 3CDON dubblar Singles Day och erbjuder 11 procents rabatt på hela sortimentet förutom på enstaka produktkategorier med start på söndag. Redan på fredag smygstartar kampanjen med bra deals på TV, Mobil, Datorer, Vitvaror. Det betyder att julhandeln på CDON startar redan på fredag i år.

Henrik Jarl, CMO på CDON, kommenterar beslutet att förlänga Singles Day:

“Eftersom Singles Day är på en måndag i år ville vi ge våra kunder chansen att i lugn och ro redan till helgen välja och vraka på vår sida och välja ut det de behöver.”

”Erbjudandet är enkelt – smarta deals och 11 procent lägre priser på allt förutom på enstaka produktkategorier. Vår styrka på Singles Day är vårt breda sortiment med över 7 miljoner artiklar. Det finns något för alla och det kan snabbt bli en stor besparing våra kunder gör inför julhandeln”.

Singles Day, som är en kinesisk shopping-högtid, är ett relativt nytt fenomen i Sverige. Högtiden uppmärksammar singelhushåll och har på kort tid fått fäste i Norden och CDON märker att intresset växer snabbt. Datumet 11/11 uppmärksammas ofta med att sänka priserna med just 11 procent, dagen till ära.

Henrik Jarl, CMO på CDON, kommenterar vidare högtiden:

“Singles Day har redan blivit en av våra bästa dagar på året och förra året var första gången vi erbjöd våra kunder 11 procent på hela sortimentet. Vi är stolta över att ha bidragit till att forma Singles Day till vad den är i Norden idag och att vi nu kan erbjuda konsumenter fler dagar än Black Friday att göra smarta julklapps deals.”

Singles Day på CDON:

8-11 november: bra deals på TV, Mobil, Datorer, Vitvaror, både högre och lägre rabatt än 11 %.
10-11 november: 11 % på hela sortimentet förutom enstaka produktkategorier.

Relaterade Artiklar