Hem NYHETER Brittiska e-handelsbolaget Broni&Bo samarbetar med Bublar Group för Virtual Try-Ons

Brittiska e-handelsbolaget Broni&Bo samarbetar med Bublar Group för Virtual Try-Ons

Publicerat av: Redaktionen

Broni&Bo samarbetar med Bublar Groups dotterbolag Sayduck för Virtual Try-Ons.

Brittiska e-handelsbolaget Broni&Bo samarbetar med Bublar Group för Virtual Try-Ons 3Med den nya funktionen kan kunden prova accessoaren på sig själv virtuellt. Sayducks plattform för 3D och Augmented Reality ger möjlighet att presentera alla detaljer av produkten på ett mycket realistiskt sätt.

“Vi samarbetar med Sayduck inför lanseringen av våra stickade flugor för att få tillgång till det senaste inom Augmented Reality och ansiktsigenkänningsteknik. Med den kan vi erbjuda kunderna att prova våra assecoarer virtuellt och bekvämt i sitt eget hem eller i butik, säger Matthew Boulding”, ägare av Broni&Bo.

“Jag är övertygad om att Virtual Try-Ons kommer att revolutionera e-handelsmarknaden. Broni & Bo en av pionjärerna att använda de nya möjligheterna Virtual Try-Ons ger för mode- och klädindustrin inom e-handeln.
Jag är glad att Broni&Bo har valt vår Sayduck-plattform för sin webbutik, säger Niklas Slotte, VD på Sayduck.

Sayduck har skapat stickade flugor i 3D i en mängd olika färger och stilar, tillsammans med Augmented Reality och Virtual Try-On funktioner på plattformen. Funktionerna är tillgängliga med IPad Pro, iPhone X eller senare versioner.

Relaterade Artiklar