Bring investerar i DreamLogistics
Hem E-HANDEL Bring investerar i DreamLogistics

Bring investerar i DreamLogistics

Publicerat av: Redaktionen

Bring expanderar inom e-handel på den svenska marknaden genom att investera i logtechbolaget DreamLogistics AB.

Genom investeringen knyter Bring till sig Sveriges snabbast växande 3PL-bolag.

Investeringen i DreamLogistics är en del av en stor satsning på fulfilment – ett område Bring satsar flera hundra miljoner kronor på under de närmsta åren.

Tidigare I år meddelade Bring att man lanserar sin största satsning någonsin på automatisering, Shelfless, i Sverige. Nu står det klart att Bring dessutom investerar i en majoritetsandel av logtechbolaget DreamLogistics AB. Genom investeringen knyter Bring till sig en kompetens, digital funktionalitet och erfarenhet inom e-handelslogistik som blir viktig framåt.

Bring investerar i DreamLogistics

Per Öhagen och Jonas Ahlgren

– DreamLogistics har en stark position och en intressant kundbas, vilket gör att vi stärker vår satsning i Sverige avsevärt. Att kombinera DreamLogistics digitala lösningar och kunskaper med vårt starka distributionsnätverk och gröna leveranser gör att vi kommer spetsa helhetserbjudandet till våra kunder. Framöver kan kunderna förvänta sig en ännu större valfrihet – och en större lagerkapacitet, säger Per Öhagen, koncerndirektör för e-handel och logistik.

Kombinationen av smart teknik och logistik har visat sig vara framgångsrik. DreamLogistics AB är det bolag som vuxit snabbast i Sverige inom 3PL och har dessutom blivit gasellföretag tre gånger. Tillsammans ska de två bolagen ge alla nätbutiker, oavsett storlek, tillgång till lagerlösningar som bara de allra största näthandlarna haft möjlighet till – fram tills nu.

– Med Bring som investerare kommer vi tillsammans kunna verkställa och skala upp den resa vi på Dream har påbörjat men som vi behöver mer muskler att slutföra. Nu kommer vi kunna erbjuda befintliga och nya e-handelskunder automationslösningar i världsklass, säger Jonas Ahlgren, VD och grundare av DreamLogistics AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>