Hem NYHETER Branschledande tv- och ljudprodukter från LG vinner stort under 2020 EISA Awards

Branschledande tv- och ljudprodukter från LG vinner stort under 2020 EISA Awards

Publicerat av: Redaktionen

LG Electronics (LG) fortsätter sin långa framgångshistoria i EISA Awards, med fyra av LG:s innovativa lösningar för hemunderhållning som hedras i år för överlägsen prestanda, enastående design och maximal användbarhet.

Branschledande tv- och ljudprodukter från LG vinner stort under 2020 EISA Awards 3Expert Imaging and Sound Association (EISA), världens största redaktionella organisation med fokus på konsumentelektronik, prisade LG OLED TV (modell OLED65GX), LG NanoCell TV (modell 75NANO99), LG Soundbar (modell SN8YG) och LG XBOOM Go (modell PL7) vid årets tävling.

LG Gallery TV utnämndes till EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020–2021, vilket innebär att detta är nionde gången i rad som en LG OLED TV har vunnit en utmärkelse i kategorin Home Theatre Display & Video. Modellen är den perfekta illustrationen av elegant design och utnyttjar OLEDs “självupplysta” pixlar för att leverera toppmodern bildkvalitet i en ultratunn formfaktor.

LG OLED 65 GX Gallery TV på 65 tum, med den otroliga bildkvalitet som OLED är känd för och som förbättras ytterligare av LG:s AI Picture Pro-behandlingsteknik, kan leverera fantastiskt 4K-innehåll med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Den har vidare avancerade HDMI-funktioner såsom automatisk låg latensläge (ALLM), förbättrad ljudåterföringskanal (eARC) och variabel uppdateringsfrekvens (VRR). LG Gallery Series TV med Dolby Vision och LG webOS är lika bra på att återge både filmer och spel med en fantastisk bildupplevelse.

LG 75 NANO 99 NanoCell TV tilldelades EISA 8K TV 2020–2021-titeln för sin äkta 8K-upplösning och exakta färgåtergivning. LG:s NanoCell-bildskärmsteknik, Full Array Local Dimming (FALD) och tredje generationens av företagets α9 (Alpha 9) AI-processor arbetar tillsammans för att leverera färger med exceptionell renhet, utmärkt kontrast och djup med en bred betraktningsvinkel. Och tack vare LG:s kraftfulla AI-processor och den senaste standarden för HDMI-anslutning kan denna TV helt sömlöst bearbeta 8K-innehåll med 60 bilder per sekund.

På ljudsidan vann LG Soundbar SN8 och den bärbara högtalaren LG XBOOM Go PL7 EISA SOUNDBAR 2020–2021 respektive EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021. Dessa produkter är utvecklade i samarbete med den brittiska ljudteknikexperten Meridian Audio, och levererar ett rikt och stort ljud för en lyssningsupplevelse utöver det vanliga.

“Våra investeringar i design, bildteknik och partnerskap med branschledare som Meridian Audio gör det möjligt för oss att erbjuda konsumenterna livsstilsalternativ som aldrig tidigare har existerat,” säger Park Hyoung-sei, vd för LG Home Entertainment Company. “Att vi får erkännande från sådana kunniga experter ger oss förtroende för att vi är på rätt väg när det gäller att tänja på gränserna för vad som är möjligt med konsumentelektronik för underhållning.”

Relaterade Artiklar