Hem NYHETER EISA utser P40 Pro till bästa kameramobil och Watch GT 2 till bästa smarta sportklocka

EISA utser P40 Pro till bästa kameramobil och Watch GT 2 till bästa smarta sportklocka

Publicerat av: Redaktionen

Flera av Huaweis produkter har prisats under året och nu ger även EISA (Expert Image and Sound Association) pris till både Huawei P40 Pro och Watch GT 2.

EISA utser P40 Pro till bästa kameramobil och Watch GT 2 till bästa smarta sportklocka 2

EISA utser P40 Pro till bästa kameramobil

EISA, som är en grupp bestående av världens främsta medier inom konsumentelektronik, menar att P40 Pro är “en verklig mästare i sin klass” och prisar mobilens kamerafunktioner, skärmteknik och lyxiga design. Även Huaweis smarta sportklocka Watch GT 2 prisas för sin design men också för alla träningsfunktioner. “En modern klassiker är född” skriver EISA i sin motivering.

–Vi är väldigt glada över dessa utmärkelser från EISA. Båda produkterna representerar vår dedikering till innovation inom både teknologi och kvalitet. Vi är stolta över vår flaggskepps-mobil P40 Pro som är en extremt komplett kameramobil och det är mycket glädjande att EISA prisar den. För oss är det också roligt att Watch GT 2 prisas. Det är en smart sportklocka men många användbara funktioner och lång batteritid som vi fått mycket positiv feedback på, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

EISA menar att Huawei P40 Pro är “lyxigt designad” och att mobilkameran är perfekt för de som använder sin smarta mobil för att ta riktigt bra bilder. EISA menar också att med Huawei P40 Pro så har ytterligare ett imponerande steg tagits för mobil fotografering. I Huawei P40 Pro ingår 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom och 50x maximal digital zoom. Som stöd för zoomfunktionerna finns nu även RYYB-färgfilter som syftar till att förbättra ljusintaget och kvaliteten på bilder tagna med zoom. I Huawei P40 Pro+ finns en 100x Super Zoom Array som med sin nya periskopdesign reflekterar ljus fem gånger och som förstärker ljuset med 178 procent för att kunna stödja en 10x optisk zoom. Den optiskt stabiliserade Ultra Vision huvudkameran och Super Zoom Array arbetar tillsammans med AI-funktionen för att möjliggöra Triple OIS+AIS vilket ger en tydligt förbättrad stabilisering för såväl foto som video.

Vänder man blickarna mot året bästa sportklocka, Huawei Watch GT 2, så motiverar EISA valet med att “den smälter samman smarta klockors talanger” och imponerar med sin design, skärm och möjlighet att mäta olika fysiska aktiviteter. Watch GT 2 kan analysera 15 olika träningsaktiviteter och har 85 olika sportanalyslägen. Huawei Watch GT 2 därtill kan analysera sömn men också analysera och följa upp användarens hjärtfrekvenser och stressnivå.

Relaterade Artiklar