Brallis.se lanserar ännu ett nytt efterfrågat sminkmärke till Sverige
Hem NYHETER Brallis.se lanserar ännu ett nytt efterfrågat sminkmärke till Sverige

Brallis.se lanserar ännu ett nytt efterfrågat sminkmärke till Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns Jolie Beauty smink på Brallis.se!

Brallis.se lanserar ännu ett nytt efterfrågat sminkmärke till Sverige 2Hur får man smink som är både professionellt och enkelt att använda? Det fann en grupp professionella sminköser lösningen på. Jolie Beauty är resultatet av hårt arbete, kanske mest för tillverkarna. För sminköserna skickade produkter fram och tillbaka många vändor tills de var nöjda med konsistens, nyans och känsla på huden.

Kanske har du redan upptäckt Jolie Beauty smink via sociala medier där det har snackats en hel del om deras paletter med glitter och Slaying Lashes lösögonfransar. Nu kan du få tag i dessa och mer via Brallis.se som är enda återförsäljaren i Sverige.

Enkel användning och hög kvalitet

Tanken bakom Jolie Beauty smink är att få fram produkter som håller hög kvalitet men som är enkla att använda. De är lika attraktiva för professionella sminköser som för den som är självlärd och älskar att experimentera med smink. Om du älskar smink så kommer du att älska Jolie Beauty!

Det märks att de som har tagit fram dessa unika sminkprodukter har jobbat med kända märken och sett en saknad av produkter på marknaden. Och teamet bakom Jolie Beauty har helt klart använt sina erfarenheter för att få fram produkter som håller hög kvalitet och som är otroligt roliga att använda.

Bra för människor och djur

När du väljer lösögonfransar eller använder dig av Jolie Beautys kreativa paletter så kan du vara säker på att det här är produkter som är bra både för dig och för djur. Det är teamet bakom detta märke som har testat produkterna för att säkra att de fungerar som de ska. Inga djur har behövt lida för att du ska få säkert och bra smink. Dessutom så är det så att man använder sig av syntetiskt hår i borstar. Det betyder att detta märke är både cruelty free och vegan.

Ögonfransarna innehåller inte mink eller andra animaliska produkter. Jolie Beauty menar att syntetiskt material faktiskt är ett bättre val och ger enklare applikation. När du köper smink från Jolie Beauty så är du också med och sponsrar deras donationer till projekt som är till för djurens väl.

Häftiga färger som sitter som de ska

Man behöver bara röra vid paletten och kika på fingret för att inse hur hög kvalitet Jolie Beautys ögonskuggor håller. Här får du glitter i olika färger. Du kan använda sparsamt och ändå få ett fantastiskt resultat.

Besök Brallis.se eller deras butik i Umeå på Avion Shopping redan idag för att se närmre på Jolie Beauty smink och se till att du har färgerna som du kommer att behöva för att uttrycka din personlighet och stil till vardags och till fest!

Relaterade Artiklar