WebOn revolutionerar svensk digital handel med hjälp av Amazon och API-ekonomi
Hem E-HANDEL WebOn revolutionerar svensk digital handel med hjälp av Amazon och API-ekonomi

WebOn revolutionerar svensk digital handel med hjälp av Amazon och API-ekonomi

Publicerat av: Redaktionen

– WebOn Infinity PIM & Commerce representerar på alla sätt en helt ny generation programvara för försäljning av produkter och tjänster, säger WebOn VD Einar N. Augedal.

WebOn revolutionerar svensk digital handel med hjälp av Amazon och API-ekonomi 2Med denna programvarulösning på plats är vi konkurrenskraftiga både när det gäller kostnadsbild samt att vi har en differentiering på marknaden som tidigare inte varit tillgänglig.

WebOns nya plattform är byggd för SaaS och körs i Amazon Web Services (AWS). Med detta följer säkerheten i en geografiskt distribuerad drift av tjänsterna, och inte minst goda möjligheter att anpassa prestanda efter behov.

Amazons AWS upplägg i Stockholm är en av de miljöer som lösningen använder. Infinity PIM & Commere är en 100% API-driven plattform, som skräddarsys för ditt företags unika affärsmodell. Byggklossarna är naturligtvis redan på plats, men det är den unika kombinationen av funktioner, integrationer och design som ger våra kunder de konkurrensfördelar de önskar.

Stockholmskontoret är centralt beläget på Södermalm i Stockholm. På plats finns en projektledare, Oskar Jerrstedt, för befintliga och nya svenska kunder, en teknisk projektrådgivare, Jonathan Cohen, samt nyutnämnd sales executive för Sverige, Madeleine Stiernstedt. .

Relaterade Artiklar