Bastard Burgers tar sikte på ”The Big Apple” med hjälp av implementering av Oracle Cloud
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Bastard Burgers tar nu sikte på “The Big Apple” med hjälp av implementering av Oracle Cloud

Bastard Burgers tar nu sikte på “The Big Apple” med hjälp av implementering av Oracle Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska restaurangkedjan använder Oracle MICROS Simphony som stöd i en global expandering för att stärka sin konkurrenskraft med hjälp av sin skarpa kundservice som de nu kan erbjuda.

Sedan starten 2016 i Luleå, Sverige, har den New York-inspirerade street food-kedjan Bastard Burgers haft målsättningen att expandera globalt.

Som stöd för den snabba utvecklingen och för att kunna utöka kapaciteten för digitala beställningar har Bastard Burgers valt det molnbaserade kassasystemet Oracle MICROS Simphony. Med hjälp av Oracle driver företaget nu 67 restauranger i Sverige och Norge, och nu även den senaste i The Bronx Brewery Taproom i New York. Planerna på att expandera innefattar att sprida de utsökta hamburgarna till fler platser i Finland i höst, och senare även Centraleuropa.

“Vi visste att vi behövde utveckla tekniken i bolaget, för att kunna leva upp till våra ambitiösa målsättningar”, säger Simon Wanler, grundare av Bastard Burgers. “Genom att jobba tillsammans med Oracle har vi kunnat erbjuda tusentals nya gäster i flera länder våra kvalitetsburgare som vi är så stolta över. Deras teknik hjälper oss att göra våra restauranger och personalstyrkan mer effektiva och att leverera en bättre kundupplevelse.”

Bastard Burgers visste att det var en väsentlig del i expanderingsplanerna att investera i ett kassasystem för restauranger som kunde hantera flera valutor, språk och skattekrav. Det var också viktigt för dem att kassasystemet kunde hantera väldokumenterade API:er och erbjuda ett robust ekosystem för integreringspartners, så att de kan fortsätta expandera sina försäljningskanaler och ändå vara anpassningsbara som företag. Bastard Burgers planerar att använda Oracle PartnerNetwork (OPN)-medlemmen Future Ordering för att erbjuda sina kunder leverans och upphämtning redan i höst. Integreringen mellan Simphony och Future Ordering gör det möjligt för Bastard Burgers att helt och hållet automatisera flödet av online-beställningar till kassasystem och kök, för tillagning och leverans.

Bastard Burgers tar sikte på ”The Big Apple” med hjälp av implementering av Oracle Cloud

“Snabbmatsrestauranger behöver en plattform som kommunicerar och automatiserar processerna för köksdrift, bokföring och försörjningskedjan”, säger Simon de Montfort Walker, Senior Vice President och General Manager på Oracle Food and Beverage. “Oracles integrerade teknologiplattformar och ekosystem för verifierade partners ger varumärken som Bastard Burgers grunden att växa på, friheten till att experimentera och insikterna som behövs för att kontinuerligt anpassa satsningarna.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar