Hem NYHETER Autotanka ditt kontantkort hos Comviq

Autotanka ditt kontantkort hos Comviq

Publicerat av: Redaktionen

Har det hänt att du inte kunnat skicka en rolig snap, inte kunnat kolla när sista bussen går eller misslyckats swisha kompisen för lunchen för att surfen tagit slut?

Autotanka ditt kontantkort hos Comviq 3Comviq hjälper dig att enkelt hålla koll på pengarna med den nya funktionen ”Autotanka”. Ditt kontantkort fylls på automatiskt så du aldrig behöver gå miste om viktig surf igen.

Comviq inleder 2020 med att lansera en ny tjänst där kunder numera kan ladda mobilens kontantkort automatiskt. Med den nya funktionen ”Autotanka” fylls kontantkortet på med en förvald prisplan vid samma datum varje månad, och den surf som eventuellt finns kvar följer med nästa tankning.

–  Comviq är kontantkortets urmoder i Sverige. Det är 23 år sedan vi lanserade det första kontantkortet på svenska marknaden och det är fortfarande en viktig del av vår affär då det ligger våra kunder väldigt varmt om hjärtat.

– Att inleda det nya decenniet med att modernisera kontantkortet och anpassa det till kundernas nutida behov av enkelhet och snabbhet känns därför väldigt roligt, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Kunder kan aktivera Autotanka genom att registrera sitt betalkort under ”Mitt konto” i appen eller i ”Mitt konto” på comviq.se. Tjänsten fungerar på alla Comviqs kontantkort ”Fastpris” utom ”Fastpris Mini”.

Relaterade Artiklar