Hem GAMINGE-SPORT Adverty inleder samarbete med MADFINGER Games för sömlös in-game-annonsering i kommande ”Shadowgun War Games”

Adverty inleder samarbete med MADFINGER Games för sömlös in-game-annonsering i kommande ”Shadowgun War Games”

Publicerat av: Redaktionen

Adverty AB (publ) har tecknat avtal med MADFINGER Games, en spelutvecklare av världsklass, om att tillgängliggöra sömlösa in-game-annonser i den kommande stortiteln ”Shadowgun War Games”.

Adverty inleder samarbete med MADFINGER Games för sömlös in-game-annonsering i kommande ”Shadowgun War Games” 3Spelet släpps på Google Play och Apple App Store i februari och har redan mer än en miljon förhandsbokningar.

Adverty AB, den ledande plattformen för in-game-annonsering, har tecknat ett avtal med MADFINGER Games, en ”independent”-spelutvecklare av världsklass, om att tillgängliggöra sömlösa in-game-annonser i den kommande stortiteln ”Shadowgun War Games”. Det nya mobilspelet är ett taktiskt FPS med flerspelarläge, enastående grafik och intensiv spelkänsla 5 mot 5, och kommer att vara gratis att spela. Det lanseras på Google Play och Apple App Store i februari och har redan mer än en miljon förhandsbokningar. Genom partnerskapet med Adverty kommer Shadowgun War Games att kunna erbjuda premiumannonser in-game.

MADFINGER Games är en oberoende spelutvecklare av världsklass, med fokus på mobil- och konsolplattformar. Efter etableringen 2010 klättrade företagets spel snabbt till toppen av försäljningslistorna, där de har legat etta i mer än 100 länder. Hyllade för sina förbluffande vackra miljöer och spelupplevelser i särklass har MADFINGER Games vunnit uppskattning världen över, med prestigefyllda priser som ”Vackraste spel 2019” i Google Play Awards.

Shadowgun War Games är optimerat för de flesta moderna mobilenheter. Det ger mobilspelarna tillgång till action av konsolkvalitet och låter de uppleva tävlingskänslan från PC- och konsolvärlden.

”Spel på mobilen är på väg att bli den nya marknadsplatsen där varumärken verkligen kan nå fram till sina önskade målgrupper. MADFINGER Games har skapat en häpnadsväckande vacker och högkvalitativ flerspelarupplevelse, där vår sömlösa in-game-annonslösning passar in perfekt. Det är ett nyskapande partnerskap som kommer att tillföra icke-påträngande annonser hela upplevelsen igenom, inbäddade i den slående grafik och den intensiva 5 mot 5-spelkänsla som detta hett efterlängtade spel präglas av”, förklarar Niklas Bakos, Advertys vd och grundare.

MADFINGER Games avser att regelbundet släppa uppdateringar och nya funktioner för att hålla intresset för spelet levande i åratal framöver. I framtiden kommer spännande nya karaktärer, spellägen, kartor och stöd för esport att tillkomma.

”Vi är entusiastiska över samarbetet med Adverty”, säger Marek Rabas, vd på MADFINGER Games. ”Deras teknik för in-game-annonsering ger oss möjlighet att monetärisera spelet igenom med riktade, kontextuella annonser.”

Spelare i hela världen har väntat ivrigt på Shadowgun War Games, som hittills ackumulerat mer än en miljon förhandsregistreringar. Lanseringen sker på Google Play och Apple App Store i februari. Se länkarna nedan för förhandsregistrering och teaser-video.

Relaterade Artiklar