Hem NYHETER Med nya HDL200 levererar Nureva det perfekta ljudet till mindre konferensrum

Med nya HDL200 levererar Nureva det perfekta ljudet till mindre konferensrum

Publicerat av: Redaktionen

Nu får den prisbelönta konferensljudlösningen HDL300 en lillasyster.

Med nya HDL200 levererar Nureva det perfekta ljudet till mindre konferensrum 3Precis som sin storebror drivs HDL200 av den patenterade Microphone Mist ™-teknologin med tusentals osynliga, virtuella mikrofoner utspridda i hela rummet. Oavsett var vi befinner oss i rummet om vi pratar högt eller lågt, om vi pratar in i väggen eller ut i rummet fångar mikrofonerna upp det vi säger och alla deltar i mötet på samma villkor. Till skillnad från andra typer av mikrofoner finns inga döda zoner där det är svårt att höras.

HDL200 är 1,18 x 0,12 m och har 4 096 virtuella mikrofoner och kan monteras på valfritt sätt, över eller under en display, på väggen (monteringsfäste ingår) eller på ett mobilt stativ.

Montera valfri webbkamera på HDL200 på magnetiskt kamerafäste (tillbehör).

HDL200 har också en integrerad fullfärgsdisplay för att ge deltagarna i mötesrummet information om tid, volym och on/off. HDL200 kalibreras automatiskt vid ex ommöblering i rummet.

HDL200 på ISE

Nureva HDL200 kommer att finnas på plats i Nurevas monter under ISE i Amsterdam den 11-14 februari och därefter i Netsmarts showroom i Stockholm och Malmö och hos våra återförsäljare runt om i hela Sverige.

HDL200 finns för leverans under våren 2020.

Relaterade Artiklar