Att välja färg till ditt hem har aldrig varit enklare
Hem NYHETER Att välja färg till ditt hem har aldrig varit enklare

Att välja färg till ditt hem har aldrig varit enklare

Publicerat av: Redaktionen

Jotun lanserar appen ColourDesign.

Att välja färg till ditt hem har aldrig varit enklare 2Färgsätt ditt eget hem med appen Jotun ColourDesign – ett perfekt planeringsverktyg för dig som ska måla ute eller inne. Använd Jotuns färgväljare, utforska olika färger och få förslag till bra kombinationer och se hur en färg kan förändra ett rum totalt. Ta en bild eller använd en du redan har, ladda upp och färgsätt med den färg du önskar. Du kan också hitta en färg i en bild. Har du till exempel sett en fin färg på en kudde, kan du få förslag på den närmaste färgen till den genom att trycka på bilden. Bläddra igenom inspirationsbilder och se Jotuns senaste färger och kollektioner. Du hittar både interiör- och utomhusbilder i appen.

När du har hittat den färg du vill använda kan du enkelt hitta rätt produkt till det du ska måla och använda appen till att räkna ut mycket färg som behövs för rummets dimensioner. Du kan även lokalisera närmaste återförsäljare och addera produkter till en inköpslista.

I Jotun ColourDesign kan du se Jotuns senaste färger och kollektioner. Se alla 128 färgerna i LADY Inspirationscenter, ”Våra vackraste kulörer”, som du hittar hos många av Jotuns återförsäljare. I LADY Inspirationscenter hittar du också stora färgprover i A3-format på många av kulörerna.

Vi vill påminna om Jotun Kulörtrygghet. För att kunna garantera korrekt färgåtergivning och kvalitet måste du använda Jotuns produkter som är blandade i Jotuns blandmaskiner. Kom ihåg att det alltid är viktigt att se ett fysiskt kulörprov innan du köper färgen. Det är viktigt att se färgen i den miljö som ska målas. Köp gärna en liten burk med Jotuns kulörprov och provmåla hemma.

Appen finns tillgänglig i Appstore och Google Play för både mobil och läsplatta.

Relaterade Artiklar