Allt fler parkerar via mobiltelefonen i Uddevalla
Hem NYHETER Allt fler parkerar via mobiltelefonen i Uddevalla

Allt fler parkerar via mobiltelefonen i Uddevalla

Publicerat av: Redaktionen

Att betala sin parkeringsavgift via mobiltelefonen blir allt vanligare bland Uddevallaborna.

Allt fler parkerar via mobiltelefonen i Uddevalla 2Antalet parkeringar per månad via betaltjänsten SMS Park har ökat med 35% jämfört med motsvarande tid förra året. I dagsläget finns SMS Park på 200 orter runt omkring Sverige och bolaget har för närvarande avtal med 35 kommuner.

Så fungerar SMS Park

Med SMS Park betalar kunden samma taxa som parkeringsautomaten och användaren får sina parkeringsköp på en månadsfaktura. Antingen startas en parkering via App eller SMS, behöver man stå längre än planerat kan parkeringen förlängas.

Parkering via mobiltelefonen har sina fördelar, framför allt när det kommer till kostnad och tillgänglighet. Johan Kittel, VD för SMS Park, har en tydlig bild kring varför användningen ökar i Uddevalla.

  • Att vi växer så mycket i Uddevalla är givetvis jättekul. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår app och tjänst utifrån kundernas behov och åsikter. Vi brinner för enkelheten! Det ska vara enkelt för kunden att parkera, vilket jag tror är en av de främsta anledningarna till varför vi har så många nöjda kunder.

Relaterade Artiklar