ASUS lanserar ZenBook Pro Duo med revolutionerande ScreenPad Plus

ASUS lanserar ZenBook Pro Duo (UX581) – Framtidens bärbara dator

ASUS lanserar ZenBook Pro Duo med revolutionerande ScreenPad Plus 1ZenBook Pro Duo är en banbrytande bärbar dator med nya ASUS ScreenPad Plus som är en 14’’ sekundär touchscreen i full bredd som förbättrar användarens interaktivitet med sin dator. ZenBook Pro Duo har en enastående 4K UHD (3840 x 2160) OLED touchscreen som huvudskärm för en hisnande bildupplevelse och ScreenPad Plus i 4K (3840 x 1100) som en interaktiv extra skärm. ZenBook Pro Duo ger användaren extrem prestanda för kreativitet som tillhandahålls av upp till 9:e generationens Intel Core-processorer, upp till 32 GB RAM-minne och NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU och blixtsnabb lagring med upp till 1TB PCIe 3.0 x4 SSD.

Höjdpunkter

  • Nyskapande med ScreenPad Plus: 14’’ 4K ScreenPad Plus i full bredd, en touchscreen som tillåter användaren att interagera totalt sömlöst mellan skärmarna
  • Extremt kraftfull prestanda: Byggd för professionell kreativitet med upp till 9:e Gen Intel Core i9 CPU, GeForce RTX 2060, 32 GB RAM, 1 TB PCIe 3.0 x4 SSD och Wi-Fi6
  • Briljant skärmupplevelse: 4K OLED HDR NanoEdge-skärm med 100,000:1 kontrast och DCI-P3 100 % för utmärkt bildkvalitet

Nyskapande med ScreenPad Plus

Den unika ScreenPad Plus ger användaren möjlighet att dra nytta av produktivitets- och effektivitetsfördelarna med att använda två separata skärmar på en enda bärbar enhet. Den breda, högupplösta 32:9 ratio 4K-touchskärmen sitter direkt ovanför tangentbordet vilket ger ett kraftfullt visuellt intryck av arbetsyta samtidigt som datorns formfaktor bevaras.

ScreenPad Plus är kompatibel med alla Windows-appar och kan användas precis på samma sätt som andra skärmar i Windows för att visa visuellt innehåll och dra nytta av många tidseffektiva funktioner som är inbyggda i ScreenXpert-mjukvaran vilken förenklar multiskärm- fönster och apphantering. Dessa inkluderar praktiska snabbkontroller som App Switcher, ViewMax och App Navigator som möjliggör intuitiva interaktioner för användande av både huvudskärmen och ScreenPad Plus. Task Group låter användaren utföra flera uppgifter samtidigt med ett enda knapptryck – som ett makro, perfekt för exempelvis att ha fönster och program skräddarsytt förinställda.

Användaren kan också dra appar, verktygsfält eller menyer till ScreenPad Plus för att maximera ytan på huvudskärmen och förbättra effektiviteten. Content creators kan docka sina verktyg som video förhandsvisningar, tidslinjekontroller, kodfönster eller ljudpaneler. Sociala media-appar kan placeras på ScreenPad Plus för att separera arbetsytan och enkelt kunna interagera samtidigt som man arbetar, utan att behöva byta mellan fönster.

ScreenPad Plus är en utmärkt plattform för att använda den medföljande – eller någon annan aktiv digital penna. Det inkluderade handledsskyddet ger en optimal komfort och skrivupplevelse. Amazon’s Alexa-support har en dedikerad ljusbar i fronten som lyser upp för att indikera kommunikation.

ZenBook Pro Duo har den senaste versionen av ASUS NumberPad, en LED-upplyst numerisk keypad integrerad i pekplattan.

Extremt kraftfull prestanda

ASUS lanserar ZenBook Pro Duo med revolutionerande ScreenPad Plus 2ZenBook Pro Duo är designad med extrem prestanda för användning utan någon begränsning. Den drivs av upp till 9:e generationen åttakärninga Intel Core i9-processor med upp till 5GHz Turbo Boost-frekvens och 32 GB DDR4 RAM. NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU från NVIDIA Turing-arkitekturen är en banbrytande GPU som erbjuder raytracing och ultimat realism.

Upp till 1 TB PCIe 3.0 x4 SSD säkerställer ultrasnabb datatillgång hela tiden och den fulla uppsättningen av I/O inkluderar Thunderbolt 3 och senaste Intel Wi-Fi 6 med Gig + (802.11ax) tar hastighet till nästa nivå och framtidsäkrar rejält.

Användaren kan enkelt välja mellan tyst läge eller maximal prestanda med en dedikerad turbo-fläktknapp som ökar kylningen på begäran.

Alla konfigurationer av ZenBook Pro Duo kommer med Windows 10 Pro.

Briljant skärmupplevelse:

ASUS lanserar ZenBook Pro Duo med revolutionerande ScreenPad Plus 34K UHD NanoEdge OLED-skärmen på ZenBook Pro Duo är något utöver det vanliga, med en fyrsidig ramlös design och 89% screen-to-body-ratio erbjuder den en fantastisk estetik med mer skärm utan distraktioner. Den lysande OLED-skärmteknologin ger extremt levande färger och en djup svärta. För att möjliggöra de mest realistiska, liviga färgerna som möjligt stöder ZenBook Pro Duo en bred färgskala med 100% DCI-P3 och HDR. DCI-P3 som används inom filmindustrin blir i allt högre grad det föredragna valet av professionella content creators för sitt extrema utbud av möjliga färger, vilket gör skärmupplevelsen på ZenBook Pro Duo briljant.

 

Pris & tillgänglighet

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581) är tillgänglig i flera konfigurationer hos utvalda svenska återförsäljare.

Rekommenderat pris från 28999 SEK.