Hem NYHETER Arlo lanserar sin första videodörrklocka med integrerad HD-video och tvåvägsljud

Arlo lanserar sin första videodörrklocka med integrerad HD-video och tvåvägsljud

Publicerat av: Redaktionen

Arlo Technologies, Inc. presenterar idag sin nya, smarta videodörrklocka Arlo Video Doorbell, som med ett branschledande vertikalt synfält ger en större och mer exakt bild av det som sker utanför ytterdörren.

Arlo lanserar sin första videodörrklocka med integrerad HD-video och tvåvägsljud 3Videodörrklockan fångar bilder i ett i kvadratiskt bildformat för att användare ska kunna se såväl paket som lämnas vid dörren som helkroppsbild av besökare. Den erbjuder bildkvalitet i HD-upplösning och tydligt tvåvägsljud som gör att användare både kan se och prata med sina besökare. Arlo Video Doorbell gör det möjligt att ha videosamtal direkt i mobilen och skickar personligt anpassade notiser1 omedelbart när paketleveranser, personer, fordon eller djur upptäcks utanför dörren. Videodörrklockan ansluts till en befintlig mekanisk eller digital dörrklocka för enkel installation och strömtillförsel. Arlo Video Doorbell förväntas lanseras på den europeiska marknaden i början av 2020.

Arlo Video Doorbell har 180-graders vidvinkel och levererar mobilvänligt 1:1 bildformat som fångar viktiga detaljer i en komplett vy. Den skickar videosamtal i HD direkt till användarens smartphone när någon ringer på dörrklockan, vilket gör det möjligt att interagera direkt med besökare utan fördröjning och oavsett var man befinner sig. Användaren kan välja att svara på videosamtalet i realtid eller att skicka ett förinspelat snabbmeddelande.

“Vi har utformat Arlo Video Doorbell med en rad avancerade notis- och bildkvalitetsfunktioner för att hjälpa användare att identifiera och interagera med besökare redan innan de ringer på,” säger Tejas Shah, SVP Product och chief information officer. “För att säkerställa att inga besökare missas, levererar denna videodörrklocka ett mer komplett vertikalt synfält som ger användaren en bättre uppsikt över sin entré.”

Arlo Video Doorbell har funktioner som:

  • Optimerad vy vid ytterdörren – vertikalt synfält med optimerat 1:1 bildformat
  • Rörelsedetektering och notiser – notiser vid rörelse
  • Videosamtal – telefonen ringer direkt så inga besökare missas
  • Snabbmeddelanden – förinspelade meddelanden för att snabbt kunna svara besökare
  • Mörkerseende – se vem som står framför ytterdörren, även när ljuset inte är tänt
  • HD video – fångar detaljer i ljusa och mörka områden i HDR
  • Zoom – zooma in på objekt samtidigt som videosamtalet pågår
  • Tyst läge – stänger av push-notiser och ljudet på ringklockan
  • Väderbeständig – utrustad för att tåla värme, kyla, regn och sol
  • Stölddetektering – sirenen kan utlösas om någon försöker ta loss ringklockan

Vid köp av Arlo Video Doorbell ingår en tre månaders kostnadsfri testversion av Arlo Smart, som ger 30-dagars löpande molninspelningar för att lagra och visa videoklipp. Dessutom kommer användare att kunna anpassa sin upplevelse av produkten genom att justera inställningar för push-notiser för att upptäcka människor, fordon, djur eller paket. Detta styrs helt via Arlo-appen där användare enkelt kan titta i realtid och se inspelningar från sin videodörrklocka, justera kamerans inställningar eller få tillgång till molninspelningar med Arlo Smarts testperiod.

Relaterade Artiklar