Flowlife är finalist i Årets E-handlare 2022
Hem E-HANDEL Årets E-handlare 2022 är Flowlife

Årets E-handlare 2022 är Flowlife

Publicerat av: Redaktionen

I dagarna avslöjade PriceRunner vilka butiker som gått vidare i Årets E-handlare 2022, i kategorin Skönhet är Flowlife finalist!

Årets e-handlare är en tävling som anordnats av PriceRunner sedan 2006 med syftet att prisa de butiker som särskiljer sig inom 20 olika kategorier.

Flowlife är finalist i kategorin Skönhet.

Resultatet baseras på omdömen och röster från svenska konsumenter. De butiker som fått högst snittbetyg och flest röster har gått vidare till tävlingens nästa moment: Mystery Shopping. Här utvärderas e-handlarnas köpupplevelse, där bland annat användarvänlighet och kundbemötande är delar av testmomenten.

Flowlife är finalist i Årets E-handlare 2022

– Vi arbetar hårt för att skapa den allra bästa köpupplevelsen och erbjuda de bästa produkterna för våra kunder. Att bli finalist i Årets E-handlare känns som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Alexander Hosby, marknadschef på Flowlife.

Årets E-handlare 2022 koras senare i vår!

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>