Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre
Hem NYHETER Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre

Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre

Publicerat av: Redaktionen

I dag börjar Tre att sälja Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), en ny modell som nu även innehåller ett inbyggt mobilt e-sim.

Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre 2Med den nya teknologin kan användarna nyttja sin klocka och förbli helt uppkopplade utan att ha sin iPhone i närheten. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) säljs I 3butikerna och online från och med i dag, och som starterbjudande bjuder Tre kunderna på sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift vid köp.

Apple Watch Series 3 adderar alltså ett inbyggt digitalt SIM-kort, även kallat e-sim, i den populära klockan. Detta innebär att klockan kan användas på till exempel löprundan eller under simturen, utan att man behöver ha sin iPhone i närheten. Den kan skicka och ta emot samtal och sms, kopplas ihop med appar och tjänster och använda internet som en vanlig telefon.

– Vi är väldigt glada över att från och med i dag vara den enda svenska operatören som kan erbjuda Apple Watch Series 3 till våra kunder, och vi är stolta över den nya e-simsteknologin, säger Johan Johansson som är vd på Tre.

Denna tredje upplaga av Apple Watch är utformad som en perfekt fitness- och friluftskompanjon till sin ägare, innehållande bland annat coachingtjänster, vattentålighet (50 meter) och barometrisk höjdmätare.

Den säljs i två modeller, en med GPS och e-sim, och en med GPS. Båda modellerna har 70 procent snabbare dual-core processor än tidigare modeller.

För att hjälpa Apple Watch Series 3-kunderna att komma igång, kommer Tre att erbjuda sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift vid köp.

För att aktivera mobiltjänsten I Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), behöver kunderna först uppdatera iPhone till iOS 11.3 och watchOS 4.3, och därefter gå in på iPhones Inställningar > Allmänt > Om, och sedan följa guiden för att ladda ner de senaste operatörsinställningarna.

För mer information om priser, beställning och abonnemang, gå in på: www.tre.se/applewatch
För mer information om iPhone och Apple Watch, gå in på: www.apple.com

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>