Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre
Hem NYHETER Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre

Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre

Publicerat av: Redaktionen

I dag börjar Tre att sälja Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), en ny modell som nu även innehåller ett inbyggt mobilt e-sim.

Apple Watch Series 3 finns nu till försäljning hos Tre 2Med den nya teknologin kan användarna nyttja sin klocka och förbli helt uppkopplade utan att ha sin iPhone i närheten. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) säljs I 3butikerna och online från och med i dag, och som starterbjudande bjuder Tre kunderna på sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift vid köp.

Apple Watch Series 3 adderar alltså ett inbyggt digitalt SIM-kort, även kallat e-sim, i den populära klockan. Detta innebär att klockan kan användas på till exempel löprundan eller under simturen, utan att man behöver ha sin iPhone i närheten. Den kan skicka och ta emot samtal och sms, kopplas ihop med appar och tjänster och använda internet som en vanlig telefon.

– Vi är väldigt glada över att från och med i dag vara den enda svenska operatören som kan erbjuda Apple Watch Series 3 till våra kunder, och vi är stolta över den nya e-simsteknologin, säger Johan Johansson som är vd på Tre.

Denna tredje upplaga av Apple Watch är utformad som en perfekt fitness- och friluftskompanjon till sin ägare, innehållande bland annat coachingtjänster, vattentålighet (50 meter) och barometrisk höjdmätare.

Den säljs i två modeller, en med GPS och e-sim, och en med GPS. Båda modellerna har 70 procent snabbare dual-core processor än tidigare modeller.

För att hjälpa Apple Watch Series 3-kunderna att komma igång, kommer Tre att erbjuda sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift vid köp.

För att aktivera mobiltjänsten I Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), behöver kunderna först uppdatera iPhone till iOS 11.3 och watchOS 4.3, och därefter gå in på iPhones Inställningar > Allmänt > Om, och sedan följa guiden för att ladda ner de senaste operatörsinställningarna.

För mer information om priser, beställning och abonnemang, gå in på: www.tre.se/applewatch
För mer information om iPhone och Apple Watch, gå in på: www.apple.com

Relaterade Artiklar