Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter
Hem NYHETER Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter

Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter

Publicerat av: Redaktionen

Idag introducerar Panasonic den första av flera smidiga och kostadseffektiva Mobile Point of Sale (mPOS)-lösningar, som kan integreras i företagets robusta enheter.

Toughpad FZ-G1 - först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter 2Den ruggade datorplattan Toughpad FZ-G1 är först ut.

Panasonic presenterar idag den första av flera integrerade mobila betalningslösningar för företagets robusta enheter. Första enhet ut att kunna integreras med den nya mPOS-lösningen är Panasonics populära mobila ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1. Lösningen består av ett hölje som enkelt kan sättas på datorplattan för att därmed kunna användas i kombination med flera världsledande mobila betalningsenheter, som t ex Ingenico iSMP4 eller Verifone e355.

Den nya integrerade enhetshållaren förvandlar snabbt Toughpad FZ-G1 till en perfekt mPOS-lösning, inte minst för användning inom detaljhandeln, men även vid t ex varuköp ombord på flygplan.

– Den nya skräddarsydda betalningsenhetshållaren skapar en bärbar, lätt och självständig mobil betalningslösning som kombinerar vår robusta och ergonomiska Toughpad-design med pålitliga betalningslösningar från flera av världens ledande leverantörer. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt verktyg, inte minst för företag med mobila medarbetare som ofta jobbar utomhus eller i krävande miljöer, säger Jan Kaempfer, General Manager of Marketing för Panasonic Computer Product Solutions.

Anpassad för fältarbete

Den robusta 10.1-tums Windows-datorplattan Toughpad FZ-G1 är utrustad med en högpresterande sjätte generationens Intel Core vPro i5-6300u-processor och 14 timmars batteritid, med möjlighet till batteribyte under pågående drift. Enheten har, utöver den nya mPOS-lösningen, flera flexibla konfigurationsalternativ som innebär att den kan utrustas med t ex en 2D-streckkodsläsare, GPS, Micro SD, 2. USB 2.0, trådbunden LAN eller smartcard-läsare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>