Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter
Hem NYHETER Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter

Toughpad FZ-G1 – först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter

Publicerat av: Redaktionen

Idag introducerar Panasonic den första av flera smidiga och kostadseffektiva Mobile Point of Sale (mPOS)-lösningar, som kan integreras i företagets robusta enheter.

Toughpad FZ-G1 - först ut att integreras med Panasonics nya betalningslösning för robusta enheter 2Den ruggade datorplattan Toughpad FZ-G1 är först ut.

Panasonic presenterar idag den första av flera integrerade mobila betalningslösningar för företagets robusta enheter. Första enhet ut att kunna integreras med den nya mPOS-lösningen är Panasonics populära mobila ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1. Lösningen består av ett hölje som enkelt kan sättas på datorplattan för att därmed kunna användas i kombination med flera världsledande mobila betalningsenheter, som t ex Ingenico iSMP4 eller Verifone e355.

Den nya integrerade enhetshållaren förvandlar snabbt Toughpad FZ-G1 till en perfekt mPOS-lösning, inte minst för användning inom detaljhandeln, men även vid t ex varuköp ombord på flygplan.

– Den nya skräddarsydda betalningsenhetshållaren skapar en bärbar, lätt och självständig mobil betalningslösning som kombinerar vår robusta och ergonomiska Toughpad-design med pålitliga betalningslösningar från flera av världens ledande leverantörer. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt verktyg, inte minst för företag med mobila medarbetare som ofta jobbar utomhus eller i krävande miljöer, säger Jan Kaempfer, General Manager of Marketing för Panasonic Computer Product Solutions.

Anpassad för fältarbete

Den robusta 10.1-tums Windows-datorplattan Toughpad FZ-G1 är utrustad med en högpresterande sjätte generationens Intel Core vPro i5-6300u-processor och 14 timmars batteritid, med möjlighet till batteribyte under pågående drift. Enheten har, utöver den nya mPOS-lösningen, flera flexibla konfigurationsalternativ som innebär att den kan utrustas med t ex en 2D-streckkodsläsare, GPS, Micro SD, 2. USB 2.0, trådbunden LAN eller smartcard-läsare.

Relaterade Artiklar