Hem NYHETER Apple Pay blir tillgängligt för Lunars svenska kunder

Apple Pay blir tillgängligt för Lunars svenska kunder

Publicerat av: Redaktionen

I dag kan Lunarkunder i Sverige börja använda sig av Apple Pay.

Apple Pay blir tillgängligt för Lunars svenska kunder 3Betalningar görs enkelt genom att enkelt hålla sin iPhone eller Apple Watch vid en betalterminal. Apple Pay-köp är lika lätta som säkra genom autentisering med Face ID eller Touch ID samt med enhetens lösenkod såväl som en unik och dynamisk säkerhetskod.

Apple Pay blir tillgängligt för Lunars svenska kunder. Det är ett tryggare sätt att genomföra köp där Lunars användare nu kan ersätta att använda fysiska betalkort och att knappa koder eller hantera kontanter. Apple Pay accepteras i dagligvaruhandel, detaljhandel och apotek, på restauranger och fik, i taxin och på många andra ställen.

För enklare köp, i appar eller på webben i Safari, kan Lunars kunder dessutom använda Apple Pay i iPhone, iPad och Mac utan att behöva skapa konton eller upprepa sin fakturerings- och leveransinformation vid varje köp. Allt från att betala för sådant som leveranser av mat och livsmedel, online shopping, transport och parkering blir smidigare. Apple Pay kan även användas vid betalning för appar i Apple Watch.

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När kunder använder ett kredit- eller kontokort med Apple Pay, sparas inte kortets uppgifter på varken enheten eller i Apples servrar. Istället tilldelas kortet ett enhetsspecifikt enhetskontonummer som krypteras och förvaras genom ett certifierat chip, en branschstandard för att skydda enhetens betalningsinformation. Det är enkelt för att komma igång med Apple Pay. På iPhone är det bara att öppna appen Wallet, trycka på + och följa stegen för att lägga till Lunars kontokort. När ett kort är tillagt i iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kan kunden börja använda Apple Pay på enheten direkt.

Relaterade Artiklar