Apple presenterar Apple Music Sing
Hem PRODUKTNYHETER Apple presenterar nu Apple Music Sing

Apple presenterar nu Apple Music Sing

Publicerat av: Redaktionen

Apple Music vidareutvecklar sin suveräna låttextsupplevelse med en ny funktion som innebär att fans enkelt kan sjunga med i tiotals miljoner låtar

Apple Music Sing har flera olika låttextvyer så att man enkelt kan ta huvudstämman, sjunga duett, bakgrundsköra med mera.

Och allt är integrerat i den oöverträffade låttextsupplevelsen i Apple Music.

I slutet av månaden lanseras Apple Music Sing i hela världen för alla med Apple Music-abonnemang. Funktionen är tillgänglig på iPhone, iPad och nya Apple TV 4K.

Apple presenterar Apple Music Sing”Låttexter ligger alltid i topp som en av de mest populära funktionerna i våra tjänster”, säger Oliver Schusser, Apples Vice President of Apple Music and Beats. ”Vi vet sedan tidigare att våra användare runt om i världen älskar att följa med i sina favoritlåtar och vi ville utveckla den möjligheten så att man kan engagera sig ännu mer i musiken genom att sjunga. Det är verkligen kul! Våra kunder kommer att älska det.”

Apple Music Sing har:
  • Justerbara röstspår: Användarna kan nu styra hur högt låtens röstspår ska höras. De kan bestämma om de vill sjunga ihop med ursprungsartistens röst, om de själva ska ta huvudstämman eller om de vill blanda och ge med de miljontals låtarna i Apple Music-katalogen.
  • Låttexter i realtid: Användarna kan få ännu bättre tajming när de sjunger med i sina favoritlåtar. Det som ska sjungas markeras i exakt rätt tid på skärmen, som om orden dansar i takt till låten.
  • Bakgrundskör: Olika stämmor som sjungs samtidigt kan animeras var för sig så att det blir enklare att följa med.
  • Duettvy: Om det är fler än en som sjunger originallåten kan de olika rösterna visas på varsin sida av skärmen så att det blir enklare att sjunga med i duetter och låtar med flera sångare.

Apple Music kommer dessutom att lansera fler än 50 särskilda spellistor med episka låtar, duetter, refränger och nationalsånger som har fått människor i hela världen att stämma upp i sång. Och alla är fullständigt optimerade för Apple Music Sing.

Tillgänglighet
  • Apple Music Sing blir tillgängligt i hela världen för alla med Apple Music-abonnemang i slutet av månaden.
  • Apple Music Sing kan användas på alla kompatibla iPhone- och iPad-modeller samt på nya Apple TV 4K.

Relaterade Artiklar