Hem NYHETER Apple återförsäljaren Appricot öppnar i Åre

Apple återförsäljaren Appricot öppnar i Åre

Publicerat av: Redaktionen

Apple-experter ska göra det enklare att verka och bo i Åre

Apple återförsäljaren Appricot öppnar i Åre 2

Appricot – första Apple återförsäljaren i Åre

Appricot Life AB, som är Sveriges senaste Apple Premium Reseller, utökar sitt butiksnät med en ny butik i Åre som öppnas idag.

Inräknat webbutiken, som öppnades för en vecka sedan, blir butiken vid Åre Torg den femte som Appricot öppnar sedan bolaget startades för ett halvår sedan.

Appricots personal har lång erfarenhet av att sälja och serva Apples produkter och tjänster och har sedan augusti centralt belägna butiker i Stockholm, Uppsala och Örebro.

Åre har funnits på kartan som en strategisk plats att etablera sig på.

– När möjligheterna att öppna butik på Åre Torg dök upp slog vi till på direkten. Appricot kommer bli ett starkt tillskott för boende, företag och besökare i Åre och kringliggande orter i Jämtland. Vi vill göra det enklare och bättre att verka och bo lokalt genom vårt kompletta utbud av Apple-produkter, auktoriserade service och andra tjänster för såväl privatpersoner som företag i Åre året runt, säger Peter Selemark, VD på Appricot.

Apple-handlaren på Torgränd 1G nära Bergbanan har byggts upp på bara ett par månader och har rekryterat engagerad och kunnig personal bestående av butikschef, säljare och servicetekniker boende i Åre. Samtidigt är Appricot igång med att bygga upp sin kundtjänst med personal från Åre och omnejd. Teamet kommer erbjuda Apples kompletta produktsortiment med tillbehör tillsammans med service, reparationer och support på Apple-produkter.

Utveckling för det digitala livet på kontoret och fritiden.

Appricot befinner sig i starten på en tillväxtresa och nästa steg handlar om att vidareutveckla e-handeln och butikerna i Sverige så att det blir ännu enklare att handla och serva Apple-produkter hos företaget. Något som krävs i en tid när fler och fler har en mobil arbetsplats, umgås digitalt samt behöver flexibla och trygga sätt att mötas på.

– Välkomnandet i Åre har varit helt fantastiskt. Hela Åres näringsliv sprudlar av entreprenörsanda och en vilja att hjälpa varandra framåt. Det är precis så vi arbetar så vi ser stora möjligheter att vara med och bidra till utvecklingen av Åres näringsliv och arbetstillfällen tillsammans med att göra det möjligt att upptäcka Åre på nya sätt med digitala hjälpmedel, fortsätter Peter Selemark.

Relaterade Artiklar