Hem NYHETER AMF Fastigheter stärker sitt uthyrningsteam med fokus på framtidens handel

AMF Fastigheter stärker sitt uthyrningsteam med fokus på framtidens handel

Publicerat av: Redaktionen

För att möta utvecklingen inom handel och kontor stärker AMF Fastigheter sitt uthyrningsteam och tillsätter en helt ny roll.

AMF Fastigheter stärker sitt uthyrningsteam med fokus på framtidens handel 2

Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter

Nyligen tillträdde Yasemin Fallai som uthyrare inom handel, Jakob Svensson som uthyrare inom kontor och Alice Leffler till den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal.

AMF Fastigheter möter hösten med ett förstärkt uthyrningsteam. Med tre nya medarbetare står de nu ännu bättre rustade i en snabbt föränderlig omvärld.

– Förändrade köpbeteenden och den snabbrörliga marknaden som globaliseringen öppnat upp för gör att handeln utvecklas snabbare än någonsin. Vi ser positivt på framtiden och stärker nu upp vårt uthyrningsteam med tre riktigt vassa personer för att på bästa sätt arbeta med handelns utveckling och stärka vår redan starka kontorsaffär, säger Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter.

Den 24 augusti började Yasemin Fallai på AMF Fastigheter som uthyrare inom handel, med fokus på Gallerian. Yasemin kommer närmast från Real Competence där hon var konsult inom uthyrning för handel och kontor med uppdrag hos Vasakronan och Unibail Rodamco Westfield.

Jakob Svensson tillträdde även han den 24 augusti, som uthyrare inom kontor för marknadsområde Söder. Jakob kommer närmast från en roll som hyresekonom på Vasakronan och har sedan tidigare en bakgrund som kommersiell förvaltare från bland andra Colliers International.

Den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal axlas av Alice Leffler sedan den 1 september. Alice har en bakgrund från bland andra SpoilConcept Communication och kommer senast från en roll som marknadskoordinator för MOOD District på AMF Fastigheter.

– Pop-ups är en del av vårt erbjudande som är här för att stanna. Det är ett bra komplement till vårt övriga utbud och förstärker upplevelsen för de som besöker våra handelsplatser. Alice erfarenhet inom marknadsföring passar perfekt för den här rollen och vi är övertygade att hennes kompetens kommer att bli ett bra tillskott till teamet, säger Magnus Carlsson.

Relaterade Artiklar