Hem NYHETER Låt den sovande hunden ligga (I Hemmelsäng)! Hotels.com lanserar världens bästa jobb… for ditt husdjur

Låt den sovande hunden ligga (I Hemmelsäng)! Hotels.com lanserar världens bästa jobb… for ditt husdjur

Publicerat av: Redaktionen

Hotels.com söker varelser, stora som små, för att skapa nästa generations hotellkritiker.

Låt den sovande hunden ligga (I Hemmelsäng)! Hotels.com lanserar världens bästa jobb... for ditt husdjur 2

Hotels.com lanserar världens bästa jobb… for ditt husdjur

Nu är katten på bordet! Hotels.com® lanserar idag sin kampanj ”Creature Critic”’ som letar efter ett team av husdjur som skall granska världens bästa husdjursvänliga hotel… hunderbart va?! Om du har en hipp hund, cool katt eller fin fisk, boka in dem i en svit – plus att du sjävklart kommer få följa med på resan med din husdjursbästis.

Efter rekryteringssuccéen av ”sass kween”-chihuahuan Dolly Pawton som ”Canine Critic” 2019, har Hotels.com anlitat hennes hjälp på nytt för att leda rekryteringsjakten för team ”Creature Critic”. I intervjuerna kommer hon inte acceptera något BS! De nya Creature Critics kommer att ansvara för granskningen av husdjursvänliga hotell runt om i världen, där de vinnande kritikerna samlar 10 gratisnätter – YAASSSS! Husdjur av alla arter kan ansöka om att bli en Creature Critic så länge de uppfyller tre viktiga kriterier; har smak för #HotelLife, har en stor personlighet som kan hålla jämna steg med Kween Dolly och (viktigast av allt) kan rymmas in i ett hotellrum.

Sorry hästar, ni får hålla er till polo!

Tillkännagivandet kommer efter månader av social distansering, då människor och husdjur spenderat mycket tid tillsammans, vilket lett till en ökning av husdjurs-separationsångest; husse och matte är rädda att lämna sina bästisar medan de själva reser. En ny undersökning från Hotels.com1 visar att drygt en fjärdedel (27%) av de svenska husdjursägarna är överens om ökad stress när de skiljs från sina husdjur efter covid, vilket resulterade i att sökningar efter husdjursvänliga hotell ökade med 300% under det senaste året2.

Undersökningen visade även att över hälften (56%) har tagit med sig husdjur på semestern istället för att lämna dem hemma. Rädslan över att sakna dem för mycket (39%), vara en flirtande wingman/women (11%) och inte lita på att någon annan tar väl hand om sin fluffiga bästis (22%) är bara några av anledningarna till att människor har tagit med sina husdjur på semestern. Svenska husdjursägare (16%) erkände också att det var mindre stressigt att resa med husdjur än med människor – aouch!

Även om undersökningen visar att 39% av svenska husdjursägare vill resa tillsammans med sina husdjur, erkände en tredjedel (31%) av de svenska respondenterna att de inte skulle resa med sina djur eftersom det skulle sätta begränsningar på vart de kan åka, 38% antar att det inte skulle finnas ett lämpligt boende och 10% är oroliga för att det skulle bli för dyrt. Kategorin ”Husdjursvänligt” på Hotels.coms Loved by Guests Awards innehåller ett omfattande urval av hotell som specifikt tillgodoser husdjur och husdjursägares drömmar. Från skogsmark med naturvibbar, sköna retreats för att skämma bort tassar och klor, till storstadspuls för den ultimata festkatten – oavsett vad du och ditt husdjur letar efter har världens ledanade bokningssajt något för er.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager för Hotels.com Brand säger: ”När social distansering gjort oss klängingare än någonsin, är det inte förvånande att man inte vill lämna sitt husdjur i sticket. På Hotels.com vill vi se till att varje husdjursvänligt hotell håller måttet. Därför lanserade vi kategorin ”Husdjursvänligt” inom vår Loved By Guests-utmärkelser. Men sanningen är att vi inte kan granska alla hotell själva, och ärligt talat – vad vet vi människor? Vi är redo för ett glödande team av ”Creature Critics” som tar ledningen, så husdjursägare och husdjur kan lita på att hotellen har granskats av de bästa.”

Om du tror att din fluffiga älskling har vad som krävs för att bli en del av Creature Critic-teamet, gå till Hotels.com Instagram- eller Twitter-konton och ange ditt husdjur med #CreatureCritics, samt genom att tagga och följa @hotelsdotcom. Mer information finns här.

Tre vinnare utses slumpmässigt, och de kommer att få 10x $150 Hotels.com-kuponger var för att leva sitt bästa husdjursvänliga hotellliv, #HotelLife. Tävlingen är öppen från 30 september 2020 till 9 oktober 2020.

Relaterade Artiklar