4K EVERYWHERE: PANASONIC PRESENTERAR EN MÄNGD NYA PRODUKTER PÅ ISE 2022
Hem PRODUKTNYHETER 4K Everywhere-tema: Panasonic presenterar en mängd nya produkter på ISE 2022

4K Everywhere-tema: Panasonic presenterar en mängd nya produkter på ISE 2022

Publicerat av: Redaktionen

 Panasonic understryker sitt 4K Everywhere-tema och har i dag introducerat tre nya innovativa AV-produkter och kommer att demonstrera sitt otroligt breda utbud av lösningar inom  “themed entertainment”, utbildning och affärsliv på ISE 2022 i Barcelona, ​​Spanien.

 Två nya serier Solid Shine LCD-laserprojektorer med 4 000 lumen

Panasonic presenterade i dag två nya serier med LCD-projektorer som är utformade för omedelbar och engagerande kommunikation i de ljusa miljöerna i klassrum och konferensrum. Panasonic PT-LMZ460-serien kan börja presentera direkt tack vare Quick Startup som startar projiceringen på bara en sekund. Förutom flexibel användning och högre än Full HD-upplösning för skarpa bilder har projektorn ett 1,2x-zoomobjektiv och en ljusstyrka på upp till 4 600 lm med native WUXGA-upplösning. Detta gör det möjligt att visa bilder med deras ursprungliga bildförhållande och ger extra skärmyta för visning av webbsidor och kalkylblad. Panasonic PT-TMZ400-serien med kort kastavstånd och upp till 4 000 lm ljusstyrka vid WUXGA-upplösning är också idealisk för mindre museer och för digital skyltning. Den förädlade optiska konstruktionen och effektiva SOLID SHINE-laserljuskällan i båda projektorserierna minimerar energiförbrukning, avfall och underhåll, vilket gör dem till en miljövänlig investering. Båda serierna är tillgängliga från september 2022.

Revolutionerande ny PressIT360-videokonferenslösning

4K EVERYWHERE: PANASONIC PRESENTERAR EN MÄNGD NYA PRODUKTER PÅ ISE 2022För att stödja nya sätt att samarbeta hemma och på kontoret har Panasonic presenterat en revolutionerande ny 360-graders videokonferenslösning som utformad för att ta minska stressen vid hybridmöten. Panasonic PressIT360 är intuitiv att använda och ansluts helt enkelt till en PC med en enda kabel och ger en fantastisk bild med vågrät hög upplösning och ett klart ljud. Den kan upptäcka högtalare upp till 5 meter bort och har en funktion som utjämnar för ekon, brus och volymförändringar så att den automatiskt justerar ljudkvaliteten oavsett om den som talar befinner långt bort eller i rummet. Lösningen blir tillgänglig i juli 2022.

Se dem först

Inför ISE 2022 har Panasonic också introducerat ett antal andra nya lösningar som går att se för första gången i Immersive-, Education- och Collaboration-zonerna i Panasonics monter.

Två nya 20 000 lm-projektorer: 3-chip DLP och LCD

Panasonic är branschledande inom kompakta projektorer som sömlöst kan integreras i fasta installationer och har enklare installation och hantering vid uthyrning och iscensättning. På ISE 2022 visar Panasonic sin nya projektorserie PT-RQ25K. Denna serie med fyra modeller inkluderar världens minsta och lättaste 3-chip DLP™-projektor med 20 000 lm och 4K. Med en mycket hög bildkvalitet och exklusiva funktioner som förenklar allt från transport och förvaring till installation och inställning. PT-RQ25K-serien släpps i september 2022.
En annan 20 000 lm-projektor som är den första i sitt slag är LCD-modellen PT-MZ20K som Panasonic förhandsvisar och som är världens minsta, lättaste och tystaste. Projektorn är idealisk för företagsmöten, föreläsningssalar och hybridmiljöer, och har höga nivåer av kostnadseffektivitet och en imponerande bildkvalitet i väl upplysta rum och för tittare som deltar på distans. PT-MZ20K blir tillgänglig i december 2022.

En ny serie professionella skärmar

Den nya EQ2-serien med professionella 4K LCD-skärmar är utformad för att möta de växande behoven i företagslokaler och klassrum. Serien erbjuder hög synlighet, hållbarhet och en mängd användbara anslutningsfunktioner i sex skärmstorlekar (86, 75, 65, 55, 50 och 43 tum). För enkelt samarbete i konferens- eller klassrum stöder EQ2-serien Intel® SDM-kortplats (Smart Display Module), som kan användas med mottagarkortversionen av Panasonics trådlösa presentationssystem PressIT. Det finns också en inbyggd whiteboard-funktion för att kommentera visningen samt in- och utzoomning med hjälp av en mus. Skärmarna blir tillgängliga successivt från och med i sommar.

“Förmågan att samarbeta och skapa med frihet, var du än befinner dig, har aldrig varit viktigare”, säger Hartmut Kulessa, europeisk marknadschef för Panasonic Visual Solutions. “Därför är vi fokuserade på att tillhandahålla de mest uppslukande och samarbetsvänliga 4K AV-lösningarna för företag, utbildning och underhållning. Vi är redan den enda tillverkaren i världen som har en 4K-portfölj med skärmar på upp till 98 tum och projektorer med upp till 50 000 lumen, och våra innovativa nya produkter som presenterats i dag kommer bara att förstärka vårt rykte som den bästa 4K-leverantören.”

Relaterade Artiklar