Jobba flexibelt med Polys Voyager 4300 UC-serie
Hem PRODUKTNYHETER Jobba flexibelt med Polys Voyager 4300 UC-serie

Jobba flexibelt med Polys Voyager 4300 UC-serie

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar teknik- och kommunikationsföretaget Poly Voyager 4300 UC-serien, ett nytt tillskott till den prisbelönta Voyager-familjen med trådlösa Bluetooth-headset.

Med en design anpassad för vårt nya hybrida arbetssätt kan headsetet hjälpa medarbetare att hålla sig sammankopplade med kollegor och vara produktiva hemifrån eller på kontoret.

Kommunikationsteknik som arbetar på ditt sätt

För att möta vårt förändrade arbetssätt har Poly i Voyager 4300 UC-serien tagit fram ett trådlöst headset som befriar dig från skrivbordet och tillåter dig att röra dig upp till 50 meter från din dator. Headsetet har försetts med ljudkvalitet i proffsklass och flera olika anslutningsmöjligheter – allt till ett överkomligt pris. Voyager 4300 UC-serien kan sömlöst kopplas samman med din smarttelefon eller dator, med den medföljande BT700 USB-adaptern, för att möjliggöra den flexibilitet som arbetsdagen kräver.

Användaren kan lugnt och tryggt ha full kontroll över en av de mest använda funktionerna i de digitala mötenas tidsålder: möjligheten att enkelt kunna stänga av och på mikrofonen. Headsetet har en inbyggd, lättillgänglig mute-knapp för att du ska vara säker på att andra i mötet slipper höra oljud i bakgrunden. Funktionen Dynamic Mute Alert säger också till om du pratar med mikrofonen avstängd, vilket innebär att du slipper situationer där du måste upprepa det du precis sagt för att du glömt slå på mikrofonen.

Voyager 4300 UC-serien ger dig möjligheten att arbeta med den kommunikationsplattform som du själv föredrar. Headsetet finns också i versioner särskilt certifierade för Teams respektive Zoom, som ger extra funktionalitet när du använder de apparna, som ljussignaler på headsetet när det kommer notiser från Teams-appen och synkad mute-funktion för Zoom.

Ljudkvalitet i proffsklass

Oavsett varifrån du arbetar, på kontoret eller hemifrån, levererar Voyager 4300 UC riktigt proffsljud. Polys Acustic Fence-teknologi blockerar oljud i bakgrunden så att personen i andra änden endast hör dig som pratar. Polys SoundGuard-teknologi säkerställer en säker och bekväm ljudupplevelse med neutralt samtalsljud för att leverera förstklassigt ljus för alla i samtalet.

Jobba flexibelt med Polys Voyager 4300 UC-serie

Voyager 4320 Teams Situation

– Under de senaste 18 månaderna har vi sett en stor efterfrågan av flexibla, pålitliga och prisvärda lösningar för de som arbetar både på distans och på kontoret. Voyager 4300 UC-serien erbjuder en kombination av högkvalitativt ljud, friheten att kunna lämna skrivbordet tillsammans med bekvämlighet och uppkoppling hela dagen, oavsett varifrån du arbetar, säger John Lamarque, chef över enheten för röstsamarbete och professionella headset på Poly.

Enligt Frost & Sullivans senaste undersökning har den globala marknaden för professionella Bluetooth-UC-headset vuxit med 88,2 procent under 2020 till 591,6 miljoner dollar.

– När företag och anställda förbereder sig för en framtid med hybridarbete är rätt kommunikationslösningar för att stötta det en viktig del. Polys Voyager 4300 UC-serie erbjuder en övertygande kombination av flexibilitet, uppkoppling och ljud i toppklass till ett överkomligt pris, säger Alaa Saayed, branschchef för ICT på Frost & Sullivan.

Relaterade Artiklar