Hem NYHETER ​Scandinavian Photo lanserar printtjänst tillsammans med CEWE

​Scandinavian Photo lanserar printtjänst tillsammans med CEWE

Publicerat av: Redaktionen

Två av fotobranschens största aktörer i Skandinavien och Europa inleder samarbete inom bildproduktion.

​Scandinavian Photo lanserar printtjänst tillsammans med CEWE 3Scandinavian Photo stärker sitt erbjudande ytterligare genom att lansera en printtjänst för konsumenter i samarbete med CEWE. Tjänsten innebär att Scandinavian Photos kunder kommer att kunna beställa fotoböcker, fotokalendrar, mobilskal, inbjudningar och andra personliga bildprodukter online. Utöver den digitala printtjänsten installeras expresskiosker i butikerna i Stockholm och Oslo där kunden kan få färdiga bilder på bara några sekunder.

När printtjänsten lanseras i mitten av november kommer hela bildsortimentet från CEWE att erbjudas till Scandinavian Photos kunder.

Genom printtjänsten kommer kunderna kunna skapa fotoböcker, kalendrar, julkort, mobilskal och en rad andra personliga fotoprodukter. Printtjänsten kompletterar den befintliga FineArt-produktionen som är belägen på Norr Mälarstrand i Stockholm.

– Att lansera en konsumentinriktad printtjänst i samarbete med CEWE är en viktig etablering för oss på Scandinavian Photo. Den breddar vårt erbjudande mot befintliga kunder och möjliggör att nå nya kundgrupper, säger Anders Halvarsson, VD på Scandinavian Photo.

CEWEs printtjänst hjälper kunden att få ut mer av sina bilder genom att omvandla digitala bilder till en rad fysiska produkter. Med en klimatneutral produktion och 100% nöjd kund-garanti har tjänsten vunnit flertalet priser, bland annat Tipa World Awards 2019 för bästa bildtjänst.

CEWE grundades 1961 i Oldenburg i norra Tyskland, har 3800 anställda och försäljning i 26 europeiska länder, vilket gör CEWE till den marknadsledande leverantören inom bildproduktion i Europa.

– Det känns fantastiskt att inleda ett samarbete med Nordens största kameraspecialist. Potentialen är enorm på den skandinaviska marknaden – särskilt i Sverige, säger Stephan Stein, VD CEWE Scandinavia.

– Vi är mycket stolta över att Scandinavian Photo, som marknadsledande återförsäljare av kvalitetsprodukter till entusiaster och professionella kunder, har valt oss som leverantör av bildprodukter. Detta kommer hjälpa oss att få ännu bättre varumärkeskännedom och att kunna investera i både marknadsföring, produkt och teknik, säger Ludger Jungeblut, VD CEWE Scandinavia.

Printtjänsten lanseras i slutet av november i Sverige, Norge och Danmark.

Relaterade Artiklar